Τοπικές Ειδήσεις

Πολύ γρήγορη αποκαταστάση της βλάβης που προκλήθηκε στην οπτική ίνα μεταφοράς νερού από το Φράγμα Γαδουρά στο ύψος των Στεγνών

Από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ανακοινώθηκαν τα εξής:

Σας γνωρίζουμε ότι, λόγω βλάβης στην οπτική ίνα του αγωγού μεταφοράς νερού από το Φράγμα Γαδουρά, στο ύψος των Στεγνών, που προκλήθηκε από εργασίες του εργολάβου του ΔΕΔΔΗΕ, διεκόπη προσωρινά η παροχή νερού προς τις δεξαμενές της ΔΕΥΑΡ.

Μετά από άμεση κινητοποίηση του προσωπικού της αναδόχου εταιρείας, η λειτουργία του συστήματος αποκαταστάθηκε εντός μίας ώρας περίπου.

Κατόπιν της πλήρους επιδιόρθωσης της οπτικής ίνας, διαπιστώθηκε ότι η στάθμη του νερού στις δεξαμενές της ΔΕΥΑΡ παρέμεινε καθ’ όλη τη διάρκεια της διακοπής σε επαρκές επίπεδο.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου