Τοπικές Ειδήσεις

ΔΕΕΠ Δωδ/σου: Συναντήσεις εργασίας

Την Πέμπτη 24/06/2021 και την Παρασκευή 25/06/2021 διεξήχθησαν στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Δωδεκανήσου Νέας Δημοκρατίας δύο συναντήσεις εργασίας με πρωτοβουλία της Προέδρου Ευτυχίας Χαραλαμποπούλου, η πρώτη με τους Υπευθύνους Τομέων της Οργάνωσης και η δεύτερη με τους Προέδρους των ΔΗΜΤΟ και τα μέλη του Συμβουλίου της Οργάνωσης .

Συζητήθηκαν θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, διάφορα οργανωτικά ζητήματα, έγινε προγραμματισμός των επόμενων δράσεων και συναντήσεων με φορείς, με σκοπό την κατάθεση περαιτέρω προτάσεων προς επίλυση ζητημάτων που απασχολούν τις κατά τόπους ΔΗΜΤΟ .

Οι δύο ανωτέρω συναντήσεις ορίσθηκαν λόγω της μη αναγκαίας συμμετοχής μελών, εξαιτίας διαφόρων κωλυμάτων τους, στην πρόσφατη ορισθείσα διευρυμένη Συνεδρίαση στα γραφεία της Οργάνωσης , την οποία είχε συγκαλέσει η Πρόεδρος για την 08/06/2021, και η οποία πρόκειται να ορισθεί εκ νέου.

Οι συναντήσεις εργασίας διεξήχθησαν σε πού καλό κλίμα και ήταν πολύ χρήσιμες , λόγω και του ότι τα γραφεία της Οργάνωσης παρέμειναν επί πολύ καιρό κλειστά, εξαιτίας της πανδημίας, με εντολή του Γραμματέα Οργανωτικού κ. Στέλιου Κονταδάκη , επομένως κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα όλες οι Συνεδριάσεις της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας(Δ.Ε.Ε.Π.) Δωδεκανήσου Νέας Δημοκρατίας διεξήχθησαν μέσω τηλεδιασκέψεων.

Σύμφωνα με το άρθρο 12 παρ. 3 του Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης του Κόμματος, για την ευρυθμη λειτουργία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας(Δ.Ε.Ε.Π.) Δωδεκανήσου Νέας Δημοκρατίας, έγινε μερική ανακατανομή αρμοδιοτήτων της, ώστε η νέα σύνθεση του Συμβουλίου της είναι η εξής:

 

-ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΕΥΤΥΧΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ

-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΟΥΝΑΚΗΣ

-ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:

ΣΟΦΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

-ΤΑΜΙΑΣ :

ΜΗΝΑΣ ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ

-ΥΠ. ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ & ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ:

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΓΚΑΛΗΣ

-ΥΠ.ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

MIXAHΛ MANTIKOΣ

-ΥΠ. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ:

ΜΗΝΑΣ ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ

-YΠ. ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ:

ΑΙΚΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΚΙΔΗ-ΚΩΣΤΑ

-ΥΠ. ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ:

NIKOΛΑΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ

-ΥΠ. ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ:

HΛΙΑΣ ΛΕΡΓΟΣ

-ΜΕΛΟΣ:

KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΛΕΝΤΗΣ

 

Από την Tετάρτη 30/06/2021 , τα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π) Δωδεκανήσου Νέας Δημοκρατίας επί της οδού Μιχαήλ Πετρίδη αρ.4 στη Ρόδο , θα είναι και πάλι ανοικτά τις εξής μέρες και ώρες της εβδομάδας:

Kάθε Δευτέρα , Τετάρτη και Παρασκευή απόγευμα από ώρα 18:30 έως 20:30, τηρουμένων πάντα των μέτρων προστασίας της υγείας όλων μας .

Θα είναι χαρά μας αν μπορέσουμε να φανούμε χρήσιμοι σε ζητήματα που επιθυμούν οι φίλες και φίλοι μας να θέσουν, με σκοπό τη διαβίβαση τους στην Κεντρική Διοίκηση του Κόμματος .

Υπεύθυνη Γραφείων της Οργάνωσης έχει ορισθεί με Εισήγηση της Προέδρου και Απόφασης του Γραμματέα Οργανωτικού η Ελένη Παπαιωάννου.

Τηλέφωνο για ραντεβού με την Πρόεδρο Ευτυχία Χαραλαμποπούλου : 2241404939 e-mail: efiharal@yahoo.gr

Για της Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής

Περιφέρειας Δωδεκανήσου

(ΔΕΕΠ) ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΝΔ

Η Πρόεδρος

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου