Τοπικές Ειδήσεις

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου “Άγιος Εφραίμ”

Συγκροτήθηκε σε σώμα την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2019, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου “Άγιος Εφραίμ”, που προέκυψε από τις εκλογές της 23ης Ιουνίου 2019. Πρόεδρος για Πέμπτη συνεχή θητεία θα είναι ο Φιλήμονας Νικολάου.

Η σύνθεσή του Διοικητικού Συμβουλίου είναι η εξής:

Πρόεδρος: Νικολάου Φιλήμων

Α΄ Αντιπρόεδρος: Φλεβάρης Ιωάννης

Β΄ Αντιπρόεδρος : Συρόπουλος Σπύρος

Γενικός Γραμματέας: Μίγκας Απόστολος

Ειδικός Γραμματέας: Γκουγκουστάμος Ιωάννης

Ταμίας: Τριαλώνης Εμμανουήλ

Αναπλ. Ταμίας: Παπακώστας Σάββας-Κωνσταντίνος

Μέλος: Κουνάκη Ελένη

Μέλος: Κωνσταντάκης Παναγιώτης

Ελεγκτική Επιτροπή

Πρόεδρος: Σαμίου Κωνσταντία

Μέλος: Πιπερίδης Γεώργιος

Μέλος :Παναγιώτου Ηλίας

Αντιπρόσωποι για την Πανελλήνια Ομοσπονδία (ΠΟΣΕΑ)

Νικολάου Φιλήμονας

Τριαλώνης Εμμανουήλ

Κωνσταντάκης Παναγιώτης

Μίγκας Απόστολος

Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ όμορφο κλίμα στο γραφείο του συλλόγου στο Νοσοκομείο παρουσία πολλών φίλων, εθελοντών και συνεργατών του. Προηγήθηκε αγιασμός, που τελέστηκε από τον αγαπητό συνεργάτη και επίτιμο μέλος του Συλλόγου π. Νεκτάριο Πόκκια. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, έδωσε σε όλους συγχαρητήρια για την ανάδειξη τους στο Διοικητικό Συμβούλιο, τονίζοντας τη σημασία της ενότητας και της ομοψυχίας γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε το δύσκολο αλλά ωραίο εθελοντικό αγώνα, με όρεξη για δουλειά και με μοναδικό στόχο την αυτάρκεια του νοσοκομείου μας σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου