Ειδήσεις

Δριμεία επίθεση της Χρυσής Αυγής Δωδεκανήσου στον Βουλευτή κ. Βασίλη Υψηλάντη

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ «ΒΟΥΛΕΥΤΗ» ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΑ «ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ»
Βλέποντας τα ποσοστά του αποκόμματος της Ν(έας) Δ(ικτατορίας) να βουλιάζουν και την ραγδαία άνοδο του Γνήσιου Εθνικιστικού Κινήματος στην θέση της τρίτης δύναμης Πανελλαδικά , ο «κύριος βολευτής» Υψηλάντης, με το μυαλό «ξουράφι» που διαθέτει, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
Με την θέση του ως «εκπροσώπου του λαού» , να «πνέει τα λοίσθια», παρουσίασε τους Δωδεκανησίους ως τιμητές του Εθνοκτόνου Μνημονίου, εραστές της «τρόικας» και «Χρυσαυγιτοφάγους».
Προφανώς, ως αγράμματο και ανίκανο τσιράκι της ψοφοδεξιάς, δεν έλεγξε τις καρτέλες των αποτελεσμάτων των Εκλογών του Νομού μας και «εκφράζεται» με αυτά που του λένε , να λέει.
Αν αποκαλεί «….γιούρια της ναζιστικής ΧΑ….» την ΜΟΝΑΔΙΚΗ άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος, που συνέβη στις εκλογές (ΟΛΟΙ οι «άλλοι» έπεσαν), τότε του απαντούμε: ΚΑΙ ΠΟΥ’ΣΕ ΑΚΟΜΑ!.
Ας κοιτάξει ,στο λίγο χρονικό διάστημα που θα «εκπροσωπεί» τον Δωδεκανησιακό Λαό, να αρχίσει το σχολείο από την πρώτη δημοτικού, γιατί τέτοια «μαργαριτάρια» όπως : ….βουλεύτρια(όπως… χορεύτρια;), τα θερμά συλλυπητήρια(πάρε τον στο γάμο σου, να σου πει «και του χρόνου») προδίδουν την έλλειψη στοιχειώδους παιδείας , που έχει «αξία» μόνον, για την παράγωγη αστείων βίντεο στο διαδίκτυο.
Όσο για το «έργο» του ;
Τα μαύρα κροκοδείλια δάκρυα για την ΜΗ δημιουργία της ….14ης Περιφέρειας με έδρα τη Ρόδο, η κατάργηση του ΚΕΝ Αφάντου και η κατάργηση του Στρατολογικού Γραφείου Ρόδου.
Ο Λαός μίλησε και στα Δωδεκάνησα.
Έδωσε το μήνυμα στην Χρυσή Αυγή για περισσότερο αγώνα, με σκοπό την απελευθέρωση της Πατρίδας και του Λαού μας από τα δεσμά των δανειστών, έχοντας Επικεφαλής τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ πλέον ΑΡΧΗΓΟ μας, απαίτηση η οποία καθίσταται επιτακτική και AMEΣΗ.
Όσο για τον «κύριο» Υψηλάντη(κρίμα το όνομα του), σε λίγο θα έχει όλο τον ελεύθερο χρόνο να προχωρήσει τα μαθήματα του στο σχολείο ,αλλά το μεγαλύτερο ΜΑΘΗΜΑ θα το πάρει από τον Δωδεκανησιακό Λαό.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου