ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ Β’- Διαγόρας: 0-0: «Όρθιος» στην Χαλάστρα και τώρα… τελικός

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΠΑΟΚ Β'- Διαγόρας

Ισόπαλο χωρίς γκολ ολο­κλη­ρώ­θηκε το παι­χνίδι του ΠΑΟΚ Β’ με τον Διαγόρα που διε­ξή­χθη στο γήπεδο της Χαλά­στρας, με το οποίο ολο­κλη­ρώ­θηκε το πρό­γραμμα της 9ης αγω­νι­στι­κής των play out του πρω­τα­θλή­μα­τος της Super League 2 στον Α’ Όμιλο (Βόρειο).

Ο «γηραιός» πήρε ένα από τα απο­τε­λέ­σματα που του έκαναν (ήθελε νίκη ή ισο­πα­λία) και έμεινε ζωντα­νός στην μάχη για την εξα­σφά­λιση της παρα­μο­νής, με τους «κυα­νέ­ρυ­θρους» να παίζουν τα ρέστα τους στην ανα­μέ­τρηση της τελευ­ταίας αγω­νι­στι­κής με τον Α.Ο. Καβάλας.

Το φιλμ του αγώνα  

21ο λεπτό. Σουτ του Τσαούση, η μπάλα πέρασε άουτ.

23ο λεπτό. Δυνατό σουτ του Ουρτάδο, μπλό­καρε την μπάλα ο Τσι­λιγ­γί­ρης χωρίς δυσκο­λία.

27ο λεπτό. Διπλή ευκαι­ρία για τον «γηραιό». Ωραία επίθεση από τα δεξιά για τον Διαγόρα, ο Σαλίνας έκανε την σέντρα, ο Ολιβέρι βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και έπιασε την κεφαλιά με τον Μπα­λω­μένο να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ. Επι­κίν­δυνη εκτέ­λεση κόρνερ του Φαϊτάκη με τον Μπα­λω­μένο να διώχνει και πάλι με δυσκο­λία σε νέο κόρνερ την μπάλα.

33ο λεπτό. Ο Γκι­τέρ­σος από πλε­ο­νε­κτική θέση δεν πλάσαρε καλά και ο Τσι­λιγ­γί­ρης μπλό­καρε με ευκολία την μπάλα.

38ο λεπτό. Επι­κίν­δυνη αντε­πί­θεση για τον ΠΑΟΚ Β’, ο Ουρτάδο έκανε το σουτ από ευνοϊκή θέση, με την μπάλα να κατα­λή­γει άουτ.

45ο λεπτό. Απευ­θείας εκτέ­λεση φάουλ του Τσαούση, ο Τσι­λιγ­γί­ρης μπλό­καρε με δυσκο­λία την μπάλα.

47ο λεπτό. Ο ΠΑΟΚ Β’ θα συνε­χί­σει το παι­χνίδι με παίκτη λιγό­τερο, καθώς απο­βλή­θηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρ­κά­ρι­σμα ο Ουρτάδο.

50ο λεπτό. Μεγάλη ευκαι­ρία για τον Διαγόρα να ανοίξει το σκορ. Ο Φαϊ­τά­κης πάσαρε στον Σαλίνας, με τον Παρα­γουανό επι­θε­τικό να κάνει το πλασέ από θέση τετ α τετ με τον Μπα­λω­μένο να απο­μα­κρύ­νει την μπάλα.

70ο λεπτό. Επι­κίν­δυνη εκτέ­λεση φάουλ από πλάγια θέση για τον ΠΑΟΚ Β’ με τον Τσαούση, με την μπάλα να παίρνει περί­εργη τροχιά και να κατα­λή­γει άουτ.

82ο λεπτό. Δυνατό σουτ του Τσαούση από καλή θέση με την μπάλα να κατα­λή­γει άουτ.

93ο λεπτό. Μεγάλη ευκαι­ρία για τον Διαγόρα. Ο Λιούμης έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με τον Μπα­λω­μένο να απο­μα­κρύ­νει εντυ­πω­σιακά την μπάλα σε κόρνερ.

Οι συν­θέ­σεις

ΠΑΟΚ Β’ (Νίκος Καρα­γε­ωρ­γίου): Μπα­λω­μέ­νος, Φίλων (86ο Κιτσά­κης), Μπα­τα­ού­λας, Σινανάι, Τσα­ού­σης, Γρόσδης, Τσο­πού­ρο­γλου (81ο Καλό­γη­ρος), Αδάμ (62ο  Σνά­ουσ­νερ), Ουρτάδο, Γκι­τέρ­σος (86ο Κου­λού­ρης), Χατσί­δης (81ο Μύθου).

Δια­γό­ρας (Τόλης Τερζής): Τσι­λιγ­γί­ρης, Παπα­δό­που­λος, Μανω­λά­κης (80ο Γεωρ­γέας), Φαϊ­τά­κης (73ο Νικόλης), Δημό­που­λος, Χνάρης, Αμπου­ντού (73ο Γαρου­φα­λιάς), Μπρέ­γκου, Τσια­ντού­λας, Σαλίνας (90ο Λιούμης), Ολιβέρι (46ο Μανιάς).

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.