Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου – Ψήφισμα για την εργατική Πρωτομαγιά

«Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι ημέρα τιμής!
Παγκόσμιο σύμβολο των αγώνων της εργασίας και κάλεσμα για την ανάπτυξη σχέσεων ισοτιμίας, αλληλεγγύης, φιλίας, ειρήνης και συνεργασίας.
Γι’ αυτό ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου στηρίζει και συμμετέχει στους αγώνες και τα οράματα του συνόλου των εργαζομένων, που πρωτοστατούν σε ενωτικές πρωτοβουλίες και συμμετέχουν ενεργά στους συνεχείς αγώνες για την προάσπιση των δικαιωμάτων, τη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών, την αύξηση των χαμηλών μισθών και την κάλυψη των απωλειών του εισοδήματος των εργαζομένων, την ανάπτυξη του κοινωνικού κράτους και τη στήριξη και την ενίσχυση του δημοσίου συστήματος υγείας, ώστε οι πολίτες να μην βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για την υγείας τους.
Ιδιαίτερα για εμάς τους νησιώτες ο αγώνας για την υγεία είναι αγώνας ζωής και αξιοπρέπειας!
Για όλα αυτά θα βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου και των Σωματείων των εργαζομένων που το απαρτίζουν.
Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά!»