ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την επόμενη ημέρα του τουρισμού

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Μεϊμαράκης

Η ηγε­σία του Υπουρ­γεί­ου Του­ρι­σμού, στο πλαί­σιο εξό­δου από την υγειο­νο­μι­κή κρίση, πα­ρου­σί­α­σε σή­με­ρα στην Κοι­νο­βου­λευ­τι­κή Ομάδα των Ελ­λή­νων ευ­ρω­βου­λευ­τών του Ευ­ρω­παϊ­κού Λαϊ­κού κόμ­μα­τος, το σχέ­διο της επό­με­νης μέρας στον τομέα του του­ρι­σμού, ο οποί­ος απο­τε­λεί την ατμο­μη­χα­νή της ελ­λη­νι­κής οι­κο­νο­μί­ας.

Με πρω­το­βου­λία του Αντι­προ­έ­δρου της Κ.Ο του ΕΛΚ και επι­κε­φα­λής της Ελ­λη­νι­κής Αντι­προ­σω­πεί­ας της ΝΔ στο Ευ­ρω­παϊ­κό Κοι­νο­βού­λιο, Βαγ­γέ­λη Μεϊ­μα­ρά­κη, σή­με­ρα, στην εβδο­μα­διαία τη­λε­διά­σκε­ψη των Ευ­ρω­βου­λευ­τών, συμ­με­τεί­χαν ο Υπουρ­γός Του­ρι­σμού Χάρης Θε­ο­χά­ρης και ο Υφυ­πουρ­γός Μάνος Κόν­σο­λας οι οποί­οι πα­ρεί­χαν ανα­λυ­τι­κή ενη­μέ­ρω­ση για τις σο­βα­ρές συ­νέ­πειες που προ­κα­λεί η παν­δη­μία στις επι­χει­ρή­σεις και στους ερ­γα­ζό­με­νους του του­ρι­στι­κού κλά­δου, επι­σή­μα­ναν ότι πρό­κει­ται για τη με­γα­λύ­τε­ρη κρίση στην ιστο­ρία του του­ρι­σμού και συ­ζή­τη­σαν τη συμ­βο­λή των ευ­ρω­βου­λευ­τών για τη συ­γκρό­τη­ση ενός κοι­νού Ευ­ρω­παϊ­κού πλαι­σί­ου για την αντι­με­τώ­πι­ση των επι­πτώ­σε­ων του κο­ρω­νοϊ­ού στον του­ρι­σμό.

Στη συ­νά­ντη­ση συμ­φω­νή­θη­κε να υπάρ­χει μια συ­νε­χής ενη­μέ­ρω­ση και συ­νερ­γα­σία προ­κει­μέ­νου να συ­γκρο­τη­θεί ένα ευ­ρω­παϊ­κό μέ­τω­πο για τη δια­χεί­ρι­ση της επό­με­νης μέρας. Πα­ράλ­λη­λα έχει προ­γραμ­μα­τι­στεί τη­λε­διά­σκε­ψη και με τους φο­ρείς του του­ρι­στι­κού κλά­δου προ­κει­μέ­νου οι ευ­ρω­βου­λευ­τές να έχουν μια συ­νο­λι­κή ει­κό­να των προ­βλη­μά­των και να συ­ντο­νί­σουν τη δράση τους στο Ευ­ρω­παϊ­κό Κοι­νο­βού­λιο.

Να υπεν­θυ­μί­σου­με ότι ήδη από την έναρ­ξη της παν­δη­μί­ας έχουν κα­τα­τε­θεί από τους ευ­ρω­βου­λευ­τές ερω­τή­σεις προς την Ευ­ρω­παϊ­κή Επι­τρο­πή για τον αντί­κτυ­πο της παν­δη­μί­ας στον του­ρι­σμό.

Εν τω με­τα­ξύ, οι Έλ­λη­νες ευ­ρω­βου­λές του ΕΛΚ κα­τέ­θε­σαν σή­με­ρα γρα­πτή κοι­νο­βου­λευ­τι­κή ερώ­τη­ση προς την Επι­τρο­πή σχε­τι­κά με τις επι­πτώ­σεις της παν­δη­μί­ας στην ναυ­τι­λία που επί­σης πλήτ­τε­ται σο­βα­ρά.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.