Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος προέβη χθες στην ακόλουθη δήλωση στο Facebook για την αποκατάσταση του δρόμου στο Χαράκι:
«Καλημέρα και καλή εβδομάδα με δουλειά. Τον δρόμο που οδηγεί από το Χαράκι στον κόμβο Μάσαρη της Ε.Ο. Ρόδου-Λίνδου, τον είχαμε ξεκινήσει πριν την κρίση του κορωνοϊού και τον συνεχίζουμε με εντατικό ρυθμό. Σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμος και θα παραδοθεί σε κυκλοφορία. Σε συνεργασία με τον Δήμο Ρόδου, αφού είναι δημοτικός δρόμος, παραδίδουμε ένα δρόμο που σε τεχνικό επίπεδο δεν έχει καμία σχέση με αυτόν που προϋπήρχε και το γεγονός το ανέδειξε ο δήμαρχος Ρόδου παρουσιάζοντας το πόσο απαράδεκτα τεχνικά ήταν κατασκευασμένος. Αυτά και άλλα πολλά, από το “party” του παρελθόντος κληθήκαμε να μαζέψουμε και να νοικοκυρέψουμε. Απο αυτό το παρελθόν που με τραγικούς τρόπους εμφανίζεται και σήμερα, μέσω των “εκπροσώπων” του, με δειλία και θράσος να διαφημίζει την προσήλωσή του στην παρακμή. Μας τιμούν οι επιθέσεις τους, γιατί απλά αναδεικνύουν και την διαφορά που έχουμε με την παρακμή που αναπολούν και άξια εκπροσωπούν.
Σε μερικές μέρες και το έργο αυτό παραδίδεται και τον Ιούνιο ξεκινά και το γειτονικό, τριπλό, έργο της νέας γέφυρας στην Ε.Ο. Ρόδου-Λίνδου. Γιατί, Αγαπάμε την Ευθύνη.
Γιατί τους στόχους μας, μάθαμε να τους πετυχαίνουμε μέσα από την δουλειά μας.
Γιώργος Χατζημάρκος».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ