ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυγενάκης – S.L.2 και F.L.: Αποφασίστηκε νέα τηλεδιάσκεψη για μέτρα στήριξης

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ- ΛΕΟΥΤΣΑΚΟΣ- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Μέγεθος γραμμάτων

Σε καλό κλίμα πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε το με­ση­μέ­ρι της Τρί­της, η πρώτη επαφή της Επτα­με­λούς Επι­τρο­πής της Ένω­σης Super League 2 και Football League, απο­τε­λού­με­νης από τον πρό­ε­δρο της Ένω­σης Λε­ω­νί­δα Λε­ου­τσά­κο και τους εκ­προ­σώ­πους των ΠΑΕ Απόλ­λω­να Σμύρ­νης, Λε­βα­δεια­κός, ΠΑΣ Γιάν­νι­να, Χανιά, ΓΑΣ Ιά­λυ­σος (Μι­χά­λης Χα­τζη­νι­κή­τας) και Α.Ο. Τρί­κα­λα, με τον Υφυ­πουρ­γό Αθλη­τι­σμού Λευ­τέ­ρη Αυ­γε­νά­κη.

Η 7μελής επι­τρο­πή πα­ρέ­θε­σε τους προ­βλη­μα­τι­σμούς της για την επό­με­νη ημέρα του επαγ­γελ­μα­τι­κού πο­δο­σφαί­ρου στον Υφυ­πουρ­γό, ο οποί­ος τους άκου­σε και ζή­τη­σε να ακο­λου­θή­σει νέα τη­λε­διά­σκε­ψη –μετά το διάγ­γελ­μα του πρω­θυ­πουρ­γού- όπου θα κα­τα­τε­θούν πλέον επί­ση­μες προ­τά­σεις για τα μέτρα στή­ρι­ξης και το αύριο των διορ­γα­νώ­σε­ων.

Πηγή: soccerplus.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.