Το σαββατοκύριακο 20 με 22 Απριλίου διεξήχθη στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο, η μεγαλύτερη διοργάνωση στο άθλημα του fitness υψηλών εντάσεων και δεξιοτήτων, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη χώρα μας, το Athens Throwdown.

Στα ημιτελικά της διοργάνωσης συμμετείχαν περισσότεροι από 600 αθλητές από όλη την Ευρώπη στις κατηγορίες Elite, Scaled, Masters, Teens και Teams όπου συμμετείχαν και αθλητές από 3 γυμναστήρια του νησιού μας.

Συγκεκριμένα από το ‘’Crossfighting Club’’ στην ημιτελική φάση συμμετείχε ο Ν.Μαρκόπουλος teens( 9ος) , από το ‘’Black Box’’συμμετείχαν στην ημιτελική φάση οι : Ν.Παπανικόλας Scaled (56ος) , Γ.Ταμπουρας elite (58ος), Σ.Χατζόπουλος masters 45+ (6ος) και από το νέο box της Ρόδου’’ The Project’’ όπου είχαμε και την παρουσία 2 αθλητών στους τελικούς της διοργάνωσης συμμετείχαν οι : στους ημιτελικούς : Σ.Μυροφόρου teens (11ος) , Φ.Παπαδοπούλου (9η) και στους τελικούς : Λ.Πίττας teens (5ος) και η Κ.Χαρτοφύλη στην κατηγορία masters 40+ (5η) η οποία στην συνέντευξή της χαρακτηριστικά μας είπε :

«Το Athens Throwdown είναι μια εξαιρετική διοργάνωση και μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Διοργανωτές, εθελοντές, αθλητές και κοινό ήταν όλοι υπέροχοι γεμάτοι πάθος και αγάπη για το άθλημα! Πραγματικά έζησα το όνειρο! Ένα όνειρο που χωρίς την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη της οικογένειας μου , της εργασίας μου και φυσικά του προπονητή μου Άγγελου Βούλγαρη δεν θα ήταν εφικτό να το ζήσω! Τους ευχαριστώ από καρδιάς και προσκαλώ όλους τους αθλητές του νησιού μας, να μην χάσουν το Athens Throwdown 2019! Τα καλύτερα , έρχονται!».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ