Πριν επιτευχθεί και υπογραφεί οποιαδήποτε συμφωνία, είναι απαραίτητη η ενημέρωση του λαού μέσω δημοψηφίσματος» ήταν η τοποθέτηση του Αντιπροέδρου της Βουλής, Α. Μητρόπουλου. Παράλληλα δήλωσε πως το ερώτημα του δημοψηφίσματος θα αναφέρει πως « με δεδομένο ότι ο ελληνικό λαός θέλει να παραμείνει στο ευρώ, θέλετε άλλα μέτρα ή άλλο μνημόνιο εντός του ευρώ;».
Δημοψήφισμα πριν την συμφωνία θέλει ο Μητρόπουλος-Βρήκε και το ερώτημα (βίντεο)
Ακούστε το άρθρο
Dimokratiki AI








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.