ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπόθεση Τοπαλούδη: Αστειευόμενος εμφανίστηκε στην ανακρίτρια ο Ροδίτης κατηγορούμενος

news room 1 λεπτό ανάγνωση
322

Επι­τέ­λους ελεύ­θε­ρος!” ανα­φω­νεί με την ανα­κρί­τρια να σα­στί­ζει. “Τι εν­νο­εί­τε;” τον ρωτά. “Απο­φυ­λα­κί­ζο­μαι, τι δεν απο­φυ­λα­κί­ζο­μαι;” αστειεύ­ε­ται. Η ανα­κρί­τρια του απα­ντά: “Όχι, για ανά­κρι­ση βρί­σκε­στε εδώ!” με τον 21χρονο να συ­νε­χί­ζει το αστείο του λέ­γο­ντας: “Α, και εγώ νό­μι­ζα ότι απο­φυ­λα­κί­ζο­μαι!”, όπως με­τέ­δω­σε το κε­ντρι­κό δελ­τίο ει­δή­σε­ων του ΑΝΤ1.

Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες, ο Ρο­δί­της παρά τα αστεία του, αρ­νή­θη­κε να δώσει συ­μπλη­ρω­μα­τι­κή απο­λο­γία χωρίς την πα­ρου­σία συ­νη­γό­ρου κι έτσι η οι­κο­γέ­νεια του 21χρο­νου όρισε νέο δι­κη­γό­ρο Αθη­νών ο οποίο ανα­μέ­νε­ται να με­τα­βεί στα Γρε­βε­νά και να συ­νο­δεύ­σει τον νεαρό στην ανα­κρί­τρια.

Στο με­τα­ξύ, μετά τα απο­τε­λέ­σμα­τα των ερ­γα­στη­ρια­κών εξε­τά­σε­ων στους δύο υπο­λο­γι­στές της Ελέ­νης όπου δεν βρέ­θη­καν αξιό­λο­γα ευ­ρή­μα­τα, οι Αρχές ρί­χνουν το βάρος τους στα κι­νη­τά τη­λέ­φω­να δρα­στών και θύ­μα­τος ενώ εκ­κρε­μεί η απά­ντη­ση της εται­ρεί­ας facebook από τις ΗΠΑ στο αί­τη­μα της ανα­κρί­τριας για άρση των απορ­ρή­των των προ­σω­πι­κών λο­γα­ρια­σμών των δύο κα­τη­γο­ρου­μέ­νων και της Ελέ­νης.

“Εσύ τι νο­μί­ζεις, ότι αυτά τα άτομα έχουν τόσο τρο­με­ρή ευ­φυ­ΐα; Η μόνη ευ­φυ­ΐα που δια­θέ­τουν ήταν πώς θα βιαιο­πρα­γή­σουν από εκεί και πέρα τους συμ­βού­λευ­σαν το τι θα κά­νουν ακρι­βώς” είπε ο πα­τέ­ρας της άτυ­χης φοι­τή­τριας.

πηγή news247.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.