Τοπικές Ειδήσεις

Τρεις νέους υποψήφιους ανακοίνωσε χθες ο συνδυασμός του Αντώνη Καμπουράκη «Με Δύναμη για τη Ρόδο»

-Ησαΐας Παπαϊωάννου


Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε: «Καλωσορίζω τον Ησαΐα Παπαϊωάννου στο συνδυασμό “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”. Ο Ησαΐας Παπαϊωάννου, είναι ένας λαμπρός επιστήμονας με γνώσεις και όραμα. Οι ακαδημαϊκές του γνώσεις πάνω στην τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη, σε συνδυασμό με τη νομική του κατάρτιση μπορούν να προσφέρουν πολύ-επίπεδα στην αναγέννηση της Ρόδου που σχεδιάζουμε. Η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας, μας δυναμώνει για να προχωρήσουμε όλοι Μαζί ενωμένοι για την ανάπτυξη του Τόπου μας».
Ο Ησαΐας Παπαϊωάννου ανέφερε τα εξής: «Σέβομαι και θεωρώ ότι όλες οι παρατάξεις έχουν πρόσωπα που θέλουν να προσφέρουν και ότι η επόμενη μέρα θα μας βρει όλους ενωμένους για το καλό του νησιού. Με σημαία την εκκίνηση μιας νέας ουσιαστικής εποχής για όλους και για όλα, συμπορεύομαι με την υποψηφιότητα του Αντώνη Καμπουράκη για δήμαρχο δίνοντας το παρών στο παρόν και στο μέλλον της Ρόδου. Με γνώμονα τα αυτονόητα που όλοι θέλουμε, τις υπερβάσεις που όλοι ζητάμε, τις αξίες, τις αρχές, το ήθος, το όραμα και τις πράξεις για μια Ρόδο που αξίζει να ζήσουμε».
Βιογραφικό
Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1986 είναι υιός του Ιωάννη Παπαϊωάννου, Δικηγόρου, και της Χριστίνας Παπακυριακού, Οδοντιάτρου. Είναι απόφοιτος των Πανεπιστημίων Στερεάς Ελλάδος τμήματος Περιφερειακής Οικονομικής Ανάπτυξης και Queen Mary University of London τμήματος Νομικής. Ασκεί Δικηγορία με ιδιαίτερη εξειδίκευση στους τομείς Αστικού και Εμπορικού Δικαίου. Διετέλεσε εκπρόσωπος Φοιτητών Διοικούσας Επιτροπής στο Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελλήνων Περιφερειολόγων (H.A.R.S), συνεργάτης του οικονομικού περιοδικού Regional Science Inquiry, του περιοδικού Επιθεώρηση Αποκέντρωσης Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Περιφερειακής Ανάπτυξης, και Διεθνής Πρέσβης Ελλήνων Φοιτητών του Queen Mary University of London. Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά.
-Ευγένιος Κασσανής


Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε: «Με χαρά καλωσορίζω τον Ευγένιο Κασσανή στο συνδυασμό “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”. Ο Ευγένιος Κασσανής, με τη λαμπρή του πορεία στα κοινά, έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει από καίριες θέσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση. Η ενασχόλησή του με τον τουρισμό σε συνδυασμό με την επαγγελματική του κατάρτιση ως μηχανικού θα συνδράμει στο «χτίσιμο» της Ρόδου που ονειρευόμαστε. Η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας, μας δυναμώνει για να προχωρήσουμε όλες οι Ροδίτισσες και όλοι οι Ροδίτες ενωμένοι για την ανάπτυξη του Τόπου μας».
Ο Ευγένιος Κασσανής ανέφερε τα εξής: «Μεταξύ αδράνειας και εύκολης κριτικής επιλέγω την ενεργό συμμετοχή. Πιστεύω στο υψηλό επίπεδο συνεργασίας και την σκληρή δουλειά δυνάμεων με ισχυρό γνωστικό αντικείμενο και εμπειρία σε ποικίλους τομείς για την επίτευξη μια νέας πορείας για το νησί μας.
Ο λόγος που συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο ¨Με Δύναμη Για Τη Ρόδο¨ με τον Αντώνη Καμπουράκη είναι γιατί πιστεύω ότι μπορεί να συνδυάσει δυνάμεις και να υψώσει ανάστημα με την δική του ισχυρή προσωπικότητα, ώστε να επιτύχουμε το όραμα όλων μας για την Ρόδο που μας αξίζει».
Βιογραφικό
O Ευγένιος Κασσανής γεννήθηκε στην Παστίδα Ρόδου το 1987. Γονείς του ο Μιχαήλ Κασσανής και η Παρασκευή Κασσανή-Γιορδαμνή. Έχει έναν αδερφό τον Αναστάσιο.
Από το 2011 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο νησί της Ρόδου ασκώντας το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού και πλέον διατηρεί δικό του Τεχνικό Γραφείο με εμπειρία σε δημόσια και ιδιωτικά έργα. Είναι απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τελειόφοιτος στην MSc Διαχείριση Τεχνικών Έργων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.
Είναι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ρόδου από το 2014 έως σήμερα με την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας. Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Προώθησης Τουρισμού Ρόδου (ΠΡΟ.ΤΟΥ.Ρ, 2017- Σήμερα). Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ρόδου (2017-Σήμερα). Πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ., 2014-2017). Έχει διατελέσει Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και Ταμίας του Συλλόγου Δωδεκανησίων Φοιτητών Θεσσαλονίκης (Σ.Δ.Φ.Θ, 2007-2010).

– Λίνα Δελαπόρτα – Πανά


Αντώνης Καμπουράκης: «Καλωσορίζω τη Λίνα Δελαπόρτα στο συνδυασμό με “Δύναμη Για τη Ρόδο”. Η Λίνα Δελαπόρτα, μία λαμπρή επιστήμονας που κοσμεί τη Ρόδο, κοσμεί από σήμερα και το συνδυασμό μας. Στο πλαίσιο τόσο της κοινωφελούς όσο και της έμμισθης εργασίας της στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, έχει βοηθήσει δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας σε δύσκολες στιγμές της ζωής τους. Η ξεχωριστή της προσωπικότητα και οι γνώσεις της, είναι απαραίτητα συστατικά στην πορεία μας Με Δύναμη Για τη Ρόδο».
Η Ειρήνη (Λίνα) Δελαπόρτα – Πανά δήλωσε: «Η ανιδιοτελής προσφορά στον τόπο μου και τους πολίτες του ήταν ανέκαθεν ο πρωταρχικός μου στόχος. Για το λόγο αυτό άλλωστε επέλεξα να ασκήσω στη Ρόδο την ιατρική. Αποφάσισα να συμπορευθώ με τον Αντώνη Καμπουράκη, γιατί πέρα από επιτυχημένος επαγγελματίας στον τομέα του τουρισμού, είναι ένας άνθρωπος που διαθέτει αρχές και όραμα για το νησί μας, είναι ανοιχτός στο διάλογο και διακατέχεται από ομαδικό πνεύμα. Η σημερινή δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το νησί μας απαιτεί νέα πρόσωπα που μακριά από πόλους συμφερόντων μπορούν να δώσουν λύσεις στα καίρια ζητήματα».
Βιογραφικό
Η Λίνα Δελαπόρτα – Πανά γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Νιοχώρι στη Ρόδο και είναι κόρη του Γιώργου και της Φανής. Είναι παντρεμένη με τον Αρτέμιο Πανά, φαρμακοποιό και έχει μια κόρη στη Β´ Γυμνασίου.
Είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Είναι Διευθύντρια του ΕΣΥ στο τμήμα του Αξονικού και Μαγνητικού Τομογράφου του Νοσοκομείου Ρόδου.
Με τη πρόσληψη της οργανώθηκε και λειτούργησε το 1998 για πρώτη φορά το τμήμα του Αξονικού Τομογράφου στο Νοσοκομείο της Ρόδου, που εξυπηρετούσε παράλληλα και τα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου, διενεργώντας μέχρι σήμερα περισσότερες από 75000 εξετάσεις. Άσκησε τα καθήκοντα της με υπευθυνότητα και ζήλο για να παραμείνει το τμήμα σε λειτουργία το οποίο τότε αριθμούσε μόνο δύο ιατρούς.
Εξειδικεύτηκε για 6 μήνες στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης στην διαγνωστική προσέγγιση μαγνητικών τομογραφιών.
Έχει διατελέσει αναπληρωματικό μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΓΝ. Ρόδου. Είναι μέλος της Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρείας. Συμμετέχει σε επιστημονικά συνεδρία και σε εισηγήσεις-κρίσεις για προσλήψεις ιατρών. Μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου