ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εξερράγη μηχανισμός στα δικαστήρια της Ευελπίδων και η αστυνομία το έμαθε από το διαδίκτυο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ

Η αντιε­ξου­σια­στι­κή ορ­γά­νω­ση «Κύ­κλος Ασύμ­με­τρου Μη­τρο­πο­λι­τι­κού Πο­λέ­μου Ατυπη Αναρ­χι­κή Ομο­σπον­δία – Διε­θνές Επα­να­στα­τι­κό Μέ­τω­πο», με ανάρ­τη­σή της σε ιστο­σε­λί­δα, λίγο μετά τα με­σά­νυ­χτα, ανέ­λα­βε την ευ­θύ­νη για έκρη­ξη που, όπως ανα­φέ­ρει, ση­μειώ­θη­κε τα ξη­με­ρώ­μα­τα του πε­ρα­σμέ­νου Σαβ­βά­του, σε ένα φυ­λά­κιο πίσω από τα Δι­κα­στή­ρια της Ευ­ελ­πί­δων.

Σε κεί­με­νο ανά­λη­ψης ευ­θύ­νης που αναρ­τή­θη­κε στο Indymedia ανα­φέ­ρε­ται ότι το­πο­θε­τή­θη­κε «σε φυ­λά­κιο στην πίσω πλευ­ρά των δι­κα­στη­ρί­ων της Ευ­ελ­πί­δων, ωρο­λο­για­κός εκρη­κτι­κός μη­χα­νι­σμός χα­μη­λής έντα­σης, με σχε­δόν μισό κιλό μαύρο μπα­ρού­τι», σε έν­δει­ξη συ­μπα­ρά­στα­σης στον αναρ­χι­κό Κων­στα­ντί­νο Γιαγ­τζό­γλου.

Στο ση­μείο βρί­σκο­νται από νωρίς το πρωί στε­λέ­χη της Αντι­τρο­μο­κρα­τι­κής και του Τμή­μα­τος Εξου­δε­τέ­ρω­σης Εκρη­κτι­κών Μη­χα­νι­σμών, ανα­ζη­τώ­ντας υπο­λείμ­μα­τα του εκρη­κτι­κού μη­χα­νι­σμού.  Πα­ράλ­λη­λα, αστυ­νο­μι­κές πηγές τό­νι­σαν, στο Αθη­ναϊ­κό – Μα­κε­δο­νι­κό Πρα­κτο­ρείο Ει­δή­σε­ων ότι δεν υπήρ­ξε καμία ανα­φο­ρά στην αστυ­νο­μία για έκρη­ξη μη­χα­νι­σμού τα ξη­με­ρώ­μα­τα του Σαβ­βά­του στην Ευ­ελ­πί­δων και πως διε­νερ­γεί­ται έρευ­να για το πε­ρι­στα­τι­κό.

Αί­σθη­ση προ­κα­λεί το γε­γο­νός ότι οι αστυ­νο­μι­κές αρχές ενη­με­ρώ­θη­καν για το πε­ρι­στα­τι­κό από το δια­δί­κτυο και συ­γκε­κρι­μέ­να από την εν λόγω ιστο­σε­λί­δα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.