Περιοδεία στη Ρόδο, όπου συμμετείχε και στους εορτασμούς για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου, πραγματοποίησε το περασμένο τριήμερο ο Βουλευτής Ηλίας Καματερός.

Ο Δωδεκανήσιος Βουλευτής, συνοδευόμενος από κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής, περιόδευσε σε Αφάντου, Σορωνή και Νότια Ρόδο όπου είχε συναντήσεις με τις Οργανώσεις Μελών του ΣΥΡΙΖΑ.

Στις επαφές του με τους κατοίκους της Ρόδου ο Ηλίας Καματερός συζήτησε τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία αλλά και τα ιδιαίτερα προβλήματα του νησιού.

Εξέφρασε την κατανόησή του για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, επισήμανε όμως ότι με ενότητα και υπομονή μπορεί η χώρα μας να περάσει τον κάβο της αξιολόγησης και να προχωρήσει σε συμφωνία για τη μείωση του χρέους ώστε να ξεκινήσει η πορεία για την ανόρθωση της οικονομίας και της ελληνικής κοινωνίας.

Ο Δωδεκανήσιος Βουλευτής μίλησε επίσης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης «ΚΟΣΜΟΣ» σχολιάζοντας τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, με ιδιαίτερη αναφορά στην ανάγκη μέτρων για την επίλυση προβλημάτων στα νησιά στο πλαίσιο της νησιωτικότητας.

Ο Ηλίας Καματερός παραβρέθηκε και στον τελικό αγώνα μπάσκετ για το Πρωτάθλημα Εφήβων Δωδεκανήσου, όπου η Α.Ε. Δικαίου επικράτησε του Ιπποκράτη, διενεργώντας και την απονομή των τιμητικών μεταλλίων στους αθλητές του Ιπποκράτη.

 

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ