Η μεταμόσχευση μαλλιών στις μέρες μας είναι ένας κλάδος ο οποίος εξελίσσεται ραγδαία και με εντυπωσιακά αποτελέσματα, καθώς έχουν αυξηθεί και οι απαιτήσεις των ασθενών για όσο το δυνατόν πιο διακριτικό και φυσικό αποτέλεσμα. Η πλέον σύγχρονη μέθοδος στη μεταμόσχευση μαλλιών FUE βασίζεται στην εξαγωγή μεμονωμένων τριχοθυλακίων από τη δότρια περιοχή χωρίς να απαιτείται νυστέρι, όπως με την παλαιότερη μέθοδο Strip, και στη συνέχεια εμφυτεύονται ένα προς ένα στις αραιωμένες περιοχές όπου υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη. Αυτό καθιστά τη μέθοδο ελάχιστα επεμβατική. Ο σχεδιασμός και η κατανομή των τριχοθυλακίων ωστόσο, είναι απόλυτα εξατομικευμένη διαδικασία και πρέπει να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες κάθε ασθενούς «Τα πλεονεκτήματα της τεχνικής FUE είναι η ελάχιστα επεμβατική τεχνική της, η αποφυγή μόνιμων ουλών και ραμμάτων, ο ελάχιστος πόνος μετά την επέμβαση και η γρήγορη ανάρρωση . Η συνεδρία πραγματοποιείται υπό τοπική αναισθησία και το αποτέλεσμα είναι μόνιμο και φυσικό» εξηγεί ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics στην Αθήνα.

Τα πλεονεκτήματα της τεχνικής μεταμόσχευσης μαλλιών FUE έναντι παλαιότερων τεχνικών όπως η FUT ή strip, είναι πολλά και σημαντικά:

 • Είναι ελάχιστα επεμβατική και εκτελείται μόνο με τοπική αναισθησία
 • Παρουσιάζει ελάχιστη αιμορραγία
 • Αποφεύγονται οι μόνιμες ουλές στη δότρια περιοχή και η χρήση ραμμάτων
 • Καθόλου πόνος
 • Γρήγορη ανάρρωση και επάνοδος στις καθημερινές δραστηριότητες
 • Επιτρέπει τον ακριβή καθορισμό των τριχοθυλακίων που πρέπει να εξαχθούν
 • Επιτρέπει την επαναχρησιμοποίηση της δότριας χώρας, χωρίς συνέπειες, για μελλοντικές επεμβάσεις
 • Παρουσιάζει μειωμένη πιθανότητα μετεπεμβατικών επιπλοκών όπως π.χ. οίδημα προσώπου
 • Επιτρέπει τη λήψη τριχών από διάφορες περιοχές του σώματος π.χ. στήθος, ράχη ή πρόσωπο, χωρίς τη δημιουργία ουλής
 • Η τεχνική FUE είναι ιδανική προκειμένου να διορθωθούν αντιαισθητικά αποτελέσματα από παλαιότερες αποτυχημένες επεμβάσεις μεταμόσχευσης μαλλιών
 • Είναι εξίσου κατάλληλη για μικρές (π.χ. φρύδι) ή μεγάλες περιοχές

Τα αποτελέσματα της FUE είναι από ικανοποιητικά έως άριστα ανάλογα με την εμπειρία του γιατρού. Η ανάπτυξη των νέων τριχών φτάνει πάνω από 95% προσφέροντας ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα καθώς καθίσταται ως η πιο ασφαλής και ανώδυνη επιλογή για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ξανά τα δικά τους μαλλιά, με 100% φυσικό αποτέλεσμα.

 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Στην Advanced Hair Clinics, την πλέον εξιδεικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ελλάδα με εκατοντάδες συνεδρίες κάθε χρόνο από Έλληνες και ξένους επισκέπτες, εφαρμόζουμε αποκλειστικά τη μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών FUE. Οι επεμβάσεις πραγματοποιούνται υπό την επίβλεψη του παγκοσμίου φήμης χειρουργού μαλλιών και πλαστικού χειρουργού Δρ. Αναστάσιου Βεκρή, τακτικό μέλος του ISHRS. Όπως εξηγεί ο Δρ. Βεκρής, , «η επιλογή του γιατρού και της επιστημονικής ομάδας που θα εφαρμόσει την μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση».

Η Advanced Hair Clinics αποτελεί την μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό καθώς πολλοί ασθενείς ταξιδεύουν από χώρες του εξωτερικού ώστε να πραγματοποιήσουν την εμφύτευση μαλλιών στον κλινική μας.

 

Info: Advanced Hair Clinics www.advancedhairclinics.gr Τηλ. (+30) 210 6980451

 

 

 

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ