Αθλητικά

Μεγαλώνει το Παλέ ντε Σπορ!

Μέσα στο… χρονοδιάγραμμα των τριών μηνών από την αρχική ανακοίνωση, ξεκίνησαν οι εργασίες στο Παλέ ντε Σπορ στο Φαληράκι για την τοποθέτηση των δύο νέων κερκίδων συνολικής χωρητικότητας 422 θέσεων, πίσω από τις δύο μπασκέτες. Με τον τρόπο αυτό αυξάνεται η χωρητικότητα του κλειστού γυμναστηρίου, το οποίο με την ολοκλήρωση των εργασιών θα χωράει τους ίδιους θεατές με το πεπαλαιωμένο «Βενετόκλειο». Οι εργάτες δουλεύουν πυρετωδώς και από μέρα σε μέρα θα ολοκληρωθούν τα έργα για την αύξηση της χωρητικότητας. Το έργο έχει τίτλο «Προμήθεια σταθερών κερκίδων στο κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας» συνολικού προϋπολογισμού 72.912 ευρώ
1)Δύο (2) σταθερές μεταλλικές κερκίδες, πέντε (5) σειρών, με συνολικά 328 πλαστικά καθίσματα.
2) Δύο (2) σταθερές μεταλλικές κερκίδες, τριών (3) σειρών με συνολικά 82 πλαστικά καθίσματα.
3) Μία σταθερή μεταλλική κερκίδα, τριών (3) σειρών με 12 πλαστικά καθίσματα.
Το έργο χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους του Δήμου Ρόδου. Η ολοκλήρωσή του έργου του αναμένεται να αυξήσει τη χωρητικότητα των καθήμενων, από οκτακόσιους είκοσι (820), στους χίλιους διακόσιους σαράντα δύο (1242) θεατές. Συνολικά θα τοποθετηθούν τετρακόσια είκοσι δύο (422) νέα καθίσματα. Το ζητούμενο βέβαια για το Παλέ ντε Σπορ δεν είναι η αύξηση της χωρητικότητας αλλά η συντήρηση του γηπέδου, η θέρμανση και το πιο απλό να μπορούν οι αθλητές να κάνουν μπάνιο με ζεστό νερό.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου