Φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το εκτός έδρας παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας με αντίπαλο τον Νικαγόρα Κεφάλου έδωσε χθες ο Απόλλωνας Καλυθιών.
Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο των Καλυθιών με αντίπαλο, ομάδα των τοπικών πρωταθλημάτων της Ελβετίας που βρίσκεται στο νησί μας για την χειμερινή της προετοιμασία.
Ο Χρυσόστομος Χάσταλης μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική τους κατάσταση.
Από σήμερα οι Καλυθενοί θα συγκεντρωθούν στον Νικαγόρα, όπου θα επιδιώξουν να προσθέσουν ακόμα ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στη συλλογή τους για να διατηρηθούν στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Η σημερινή προπόνηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο του συλλόγου, με ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα, ενώ η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη με ασκήσεις τακτικής τελειώματα φάσεων και στημένες μπάλες.
Η αποστολή του Απόλλωνα θα αναχωρήσει για την Κω το απόγευμα της Παρασκευής, καθώς το παιχνίδι με τον Νικαγόρα αναμένεται να οριστεί από την ΕΠΣΔ για το μεσημέρι του Σαββάτου.
Ο Χρυσόστομος Χάσταλης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του ανέτοιμου Μιχάλη Φυλακούρη που συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ανεβάζοντας καθημερινά ρυθμούς, ενώ αμφίβολος είναι ο Θεόδωρος Κυρίτσης.
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις και ο Χάσταλης θα γνωρίζει το πρωί της Παρασκευής αν θα μπορέσει να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ