Ειδήσεις

Συλλήψεις μεταναστών από το ΑΤ Κω και Καλύμνου

Αστυνομία

Στις 28-2-2015 το πρωί συνελήφθησαν στην πόλη της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω 16 υπήκοοι Συρίας (15 άνδρες και 1 γυναίκα που συνόδευαν 1 παιδί) και μια υπήκοος Ιράκ που συνόδευε ένα παιδί για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

Στις 28-2-2015 το πρωί συνελήφθησαν στην Κάλυμνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων 8 άνδρες υπήκοοι Συρίας και 4 υπήκοοι Αφγανιστάν (2 άνδρες και 2 γυναίκες που συνόδευαν 2 παιδιά) για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.