Ειδήσεις

Κουβέλης: Το Μάιο αποχωρώ από Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

Ο Φ. Κουβέλης, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ,γνωστοποίησε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την προεδρία του κόμματος.

«Να προχωρήσουμε σε ανανέωση της ηγεσίας του κόμματος. Χρειαζόμαστε νέο πρόεδρο που θα ηγηθεί της προσπάθειας επανεκκίνησης. Χρειαζόμαστε και μια νέα Κ.Ε αποτελούμενη από συντρόφους που επιθυμούν στη νέα φάση να εργασθούν για τη συνέχιση της δραστηριότητας του κόμματος. Στο πλαίσιο αυτό πρέπει να δούμε και τον αριθμό των μελών από τα οποία θα συγκροτείται η Κ.Ε και η Ε.Ε», ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του κ. Κουβέλη.

«Αυτά τα δύο θέματα πρέπει να τα συζητήσουμε με τα μέλη του κόμματος. Με όσους είναι διαθέσιμοι να επιχειρήσουν τη συνέχιση της προσπάθειας. Μέσα από ένα ανοικτό συνέδριο των μελών μας με δημοκρατικές διαδικασίες και απόλυτο σεβασμό σ’ όλες τις απόψεις», συνέχισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Τέλος, πρότεινε το συνέδριο να πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαΐου γιατί όπως είπε «Μας χρειάζεται το χρονικό διάστημα από σήμερα μέχρι τον Μάιο για να προετοιμάσουμε το κόμμα, να δούμε τις οργανώσεις μας και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Μας χρειάζεται για να δούμε πιο καθαρά την εξέλιξη των πολιτικών πραγμάτων. Αν όμως υπάρχει άλλη πρόταση για συντομότερη διεξαγωγή του Συνεδρίου μας, να τη συζητήσουμε. Άλλωστε, το κρίσιμο δεν είναι το πότε θα διεξαχθεί το Συνέδριο, αλλά το πώς, για να είναι αποτελεσματικό και να αποτελέσει τον βατήρα μιας νέας πορείας. Επίσης η σημερινή Κ.Ε να ορίσει οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου