ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Super League 1: «Σφυρίζει» Παναθηναϊκός- Αστέρας Τ. ο Σιδηρόπουλος

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ- ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ανα­κοι­νώ­θη­καν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαι­τη­τές που θα διευ­θύ­νουν τα παι­χνί­δια της 20ης αγω­νι­στι­κής του πρω­τα­θλή­μα­τος της Super League 1 τα οποία θα διε­ξα­χθούν μέσα στο σαβ­βα­το­κύ­ριακο 29 και 30 Ιανουα­ρίου.

Ο Τάσος Σιδη­ρό­που­λος του συν­δέ­σμου Δωδε­κα­νή­σου θα διευ­θύ­νει το παι­χνίδι Παναθηναϊκός- Αστέρας Τρί­πο­λης που θα διε­ξα­χθεί το Σάββατο στις 15:00 στο «Από­στο­λος Νικο­λα­ΐ­δης».

Βοηθοί του θα είναι ο Πολυ­χρό­νης Κωστα­ράς (Αιτω­λο­α­καρ­να­νίας) και ο Λάζαρος Δημη­τριά­δης (Μακε­δο­νίας), 4ος διαι­τη­τής ο Ανδρέας Γκά­μα­ρης (Αθηνών), διαι­τη­τής VAR ο Βαγ­γέ­λης Μανού­χος (Αργο­λί­δας), A.VAR ο Reinhard Buxbaum (Ανα­το­λι­κής Αττικής) και παρα­τη­ρη­τής διαι­τη­σίας ο Γιώργος Μπίκας (Χαλ­κι­δι­κής).

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.