Αθλητικά

Σε τεντωμένο σχοινί!

Σε τεντωμένο σχοινί ισορροπεί πλέον η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου! Τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι Τσαμπίκος Τόππος, Τάσος Ψυλλάκης και Μανώλης Κίνας εκδικάστηκαν κανονικά χθες από το Ειρηνοδικείο της Ρόδου (εκπροσωπήθηκαν και οι τρεις από δικηγόρο) και πλέον φαίνεται πως είναι διαδικαστικό θέμα να επιβάλλει κυρώσεις η Ελληνική Ομοσπονδία στην ΕΠΣΔ. Και αυτό διότι οι ημερομηνίες πιέζουν και το πιθανότερο είναι να μην γνωστοποιηθεί η απόφαση νωρίτερα από τις 15 Φεβρουαρίου, όπου η ΕΠΟ ζητάει να έχουν προκηρυχθεί οι εκλογές. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι τελευταίες εξελίξεις έχουν ενοχλήσει σφόδρα τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας και όπως φαίνεται υπάρχει πολύ μεγάλος κίνδυνος, η συνέχεια να είναι πολύ δυσάρεστη για το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η ΕΠΟ θέλοντας να έχει τον πλήρη έλεγχο, ζητάει τώρα από την ΕΠΣΔ να προχωρήσει σε διαγωνισμό και να ανατεθεί σε ορκωτό λογιστή πλήρης λογιστικός έλεγχος. Είναι άλλη μια χρονοβόρα διαδικασία που οπωσδήποτε βάζει σε νέες περιπέτειες την Ένωση του νομού μας. Στο μεταξύ, η προσωρινή διοίκηση αναμενόταν να συνεδριάσει εκτάκτως χθες το βράδυ παρουσία και εκπροσώπων των σωματείων της περιοχής μας. Για μια ακόμα φορά, θα ζητήσει και τις γνώμες των παραγόντων, προκειμένου να αποφασιστεί από κοινού το τι θα γίνει από εδώ και πέρα.
Ψυλλάκης: «Θα μιλήσουμε στα σωματεία!»
Στο μεταξύ, κάνοντας χθες δηλώσεις στη «δσπορ», ο Τάσος Ψυλλάκης εξέφρασε για μια ακόμα φορά την άποψη ότι οι εκλογές μπορούν να προκηρυχθούν άσχετα με τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν κατατεθεί από την πλευρά τους. Ο κ. Ψυλλάκης μάλιστα γνωστοποίησε ότι θα συναντηθούν με τα σωματεία την ερχόμενη Δευτέρα. Συγκεκριμένα, ο κ. Ψυλλάκης είπε:
«Για να μην κουράζουν και για να μην αερολόγουν προς τα σωματεία έχω να πω τα εξής. Εμείς θα αποσαφηνίσουμε τις θέσεις μας την ερχόμενη Δευτέρα μετά από σχετική πρόσκληση που θα απευθύνουμε προς τα σωματεία. Τονίζω για μια ακόμα φορά ότι μπορεί να παρθεί απόφαση πριν τις 15 Φεβρουαρίου για την διενέργεια εκλογών. Δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα. Από τη στιγμή που λένε ότι έχουν αποσύρει τα ασφαλιστικά τους τότε είναι φανερό πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως αντικείμενο. Μπορούμε να πάμε σε εκλογές».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου