ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σεισμοί σε Τουρκία και Ρόδο: Τι λέει ο Ευθύμης Λέκκας

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Ευθύμης Λέκκας

Μιλώ­ντας στο enikos.gr ο πρό­ε­δρος του Οργα­νι­σμού Αντι­σει­σμι­κού Σχε­δια­σμού και Προ­στα­σίας, Ευθύμης Λέκκας τονίζει σχετικά με τον σεισμό στη Ρόδο ότι “είναι μικρός σε μέγεθος και δεν υπάρχει λόγος ανη­συ­χίας. Είναι μέσα στο πλαίσιο της σει­σμι­κής δρα­στη­ριό­τη­τας της περιο­χής”. Όπως είπε “ο σεισμός σημειώ­θηκε μεταξύ Ρόδου και Μαρ­μα­ρί­δας και είναι πιο κοντά στη Μαρ­μα­ρίδα το επί­κε­ντρο”.

Σχετική με τη σει­σμική δόνηση στην Τουρκία, ο κ. Λέκκας επε­σή­μανε ότι “έγινε στην ίδια περιοχή, της Μαλάτια, εκεί όπου στις 22 Ιανουα­ρίου είχε σημειω­θεί ο μεγάλος σεισμός των 6,8 Ρίχτερ. Μάλλον απο­τε­λεί καθυ­στε­ρη­μένο μετα­σει­σμό ο σημε­ρι­νός των 5,4. Είναι στην περιοχή διείσ­δυ­σης της αρα­βι­κής πλάκας μέσα στην Τουρκία”. Σε ερώτηση για το εάν σχε­τί­ζο­νται οι δύο σεισμοί σε Τουρκία και Ρόδο, ο κ. Λέκκας απά­ντησε ότι “δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους”.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.