Τοπικές Ειδήσεις

Την αντίθεσή του στην εφαρμογή των Δασικών Χαρτών στα Δωδεκάνησα δήλωσε ο Βασ.Υψηλάντης

Συνεννόηση ώστε να απαλειφθούν τυχόν επιβλαβείς για τα Δωδεκάνησα διατάξεις.

Με τον Υφυπουργό Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος κ. Δημήτριο Οικονόμου είχε σήμερα συνεργασία ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης σχετικά με τα προβλήματα εφαρμογής των Δασικών Χαρτών στα Δωδεκάνησα.

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης επεσήμανε στον αρμόδιο υφυπουργό οτι η επιχειρηθείσα εφαρμογή των Δασικών Χαρτών, την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οδηγούσε στην ουσία σε δήμευση περιουσιών των Δωδεκανησίων.

Επιπρόσθετα του ανέφερε ότι στηρίζει απόλυτα την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου, όπως ελήφθη χθες, επί του θέματος.

Ο κ. Οικονόμου με τη σειρά του δήλωσε ότι με μεγάλη προσοχή θα εξεταστούν οι θέσεις της Δωδεκανήσου πριν ληφθούν οριστικές αποφάσεις και προς τούτο αναμένει και αναλυτικά έγγραφες τις θέσεις που του αναπτύχθηκαν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου