ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας: «Σφυρίζουν» ο Τριγάζης στις Καλυθιές και ο Κωνσταντινίδης στ’ Αφάντου

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Απόλλωνας Καλυθιών- ΑΕΡΑ

Ανα­κοι­νώ­θη­καν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαι­τη­τές που θα διευ­θύ­νουν τα παι­χνί­δια της 3ης φάσης του Κυ­πέλ­λου Ερα­σι­τε­χνών Ελ­λά­δας, στην οποία συμ­με­τέ­χουν ο Απόλ­λω­νας Κα­λυ­θιών και η ΑΕΡΑ.

Οι ομά­δες μας αγω­νί­ζο­νται την Τε­τάρ­τη 29 Οκτω­βρί­ου, με τον Απόλ­λω­να να υπο­δέ­χε­ται στις 13:00 στο δη­μο­τι­κό γή­πε­δο Κα­λυ­θιών τον Ιω­νι­κό Νι­καί­ας, με διαι­τη­τή τον Ανα­στά­σιο Τρι­γά­ζη (Ανα­το­λι­κής Ατ­τι­κής), βοη­θούς τον Μάριο- Γιώρ­γος Μι­νάρ­δο (Ανα­το­λι­κής Ατ­τι­κής) και Γιάν­νη Κοκ­μο­τό (Αι­τω­λο­α­καρ­να­νί­ας) και πα­ρα­τη­ρη­τής διαι­τη­σί­ας τον Βαγ­γέ­λη Κα­σι­δώ­νη (Δω­δε­κα­νή­σου).

Στις 14:45 στο δη­μο­τι­κό γή­πε­δο Αφά­ντου η το­πι­κή ΑΕΡΑ θα φι­λο­ξε­νή­σει τον Α.Ο. Νέας Ιω­νί­ας, με διαι­τη­τή τον Πα­να­γιώ­τη Κων­στα­ντι­νί­δη (Δυ­τι­κής Ατ­τι­κής), βοη­θούς τον Νίκο Πα­πα­δό­που­λο (Δυ­τι­κής Ατ­τι­κής) και τον Θα­νά­ση Ξου­ρί­δα (Ανα­το­λι­κής Ατ­τι­κής) και πα­ρα­τη­ρη­τή διαι­τη­σία τον Κώστα Ζαν­νε­τί­δη (Δω­δε­κα­νή­σου).

Ανα­λυ­τι­κά:

Κύ­πελ­λο Ερα­σι­τε­χνών  Ελ­λά­δας

3η φάση

Τε­τάρ­τη 29/10

-Δη­μο­τι­κό γή­πε­δο Κα­λυ­θιών 13:00

Απόλ­λω­νας Κα­λυ­θιών- Ιω­νι­κός Νι­καί­ας

Διαι­τη­τές: Τρι­γά­ζης, Μι­νάρ­δος, Κοκ­μο­τός

Παρ διαι­τη­σί­ας: Κα­τσι­δώ­νης

-Δη­μο­τι­κό γή­πε­δο Αφά­ντου 14:45

ΑΕΡΑ- Α.Ο. Νέας Ιω­νί­ας

Διαι­τη­τές: Κων­στα­ντι­νί­δης, Πα­πα­δό­που­λος, Ξου­ρί­δας

Παρ. διαι­τη­σί­ας: Ζαν­νε­τί­δης

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.