Τοπικές Ειδήσεις

Οκτώβριος μήνας ΠΡΟΛΗΨΗΣ και ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ για τον καρκίνο του Μαστού

Ο Σύλλογος στήριξης καρκινοπαθών Δωδεκανήσου αποχαιρετά τον μήνα Οκτώβριο μήνα ΠΡΟΛΗΨΗΣ και ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ για τον καρκίνο του Μαστού με μία εκδήλωση που θα γίνει στην Πλατεία Κύπρου στις 31 Οκτωβρίου 2020 ημέρα Σαββάτο και ώρα από τις 10:00 έως 13:00 , μήνυμα μας ‘’ ΚΑΝΕ ΠΡΟΛΗΨΗ – ΚΑΝΕ ΨΗΛΑΦΗΣΗ – ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΓΚΑΙΡΑ , ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ’’

Στην εκδήλωση θα διανεμηθούν ενημερωτικά φυλλάδια και θα υπάρχουν ιατροί γυναικολόγοι που θα δείχνουν σε όποιες γυναίκες το επιθυμούν στο χώρο του ‘’κέντρου ολιστικών θεραπειών Stagona ‘’ την σωστή μέθοδο της ψηλάφησης . Την εκδήλωση θα πλαισιώνει μια ερασιτεχνική μπάντα.

Το Σαββάτο το πρωί λοιπόν λίγο πριν τα ψώνια ή την βόλτα ,πριν ή μετά τον καφέ. Παρέα με την κολλητή σου ή με την μαμά σου ή την αδερφή σου, ακόμη και με το αγόρι σου , σε περιμένουμε στον χώρο της Πλατείας Κύπρου , με την βοήθεια ιατρών γυναικολόγων θα μάθεις να κάνεις σωστά αυτοεξέταση στο στήθος. Πρέπει να το μάθεις και να το βάλεις αυτό στην ζωή σου .

Ενημερώσου ‘’Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΏΖΕΙ ΖΩΕΣ’’

 

Η πρόεδρος                                          Ο γραμματέας

Κρητικού Μαρία Παππάς             Ζώτος Ιωάννης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου