Τοπικές Ειδήσεις

Μήνυμα του Μανώλη Γλυνού για την 28η Οκτωβρίου

Υπό τη σκιά της πανδημίας, τιμούμε φέτος την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Με το βλέμμα στα κρούσματα που στην υπόλοιπη Ελλάδα αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς.Έστω και σε ιδιαίτερες συνθήκες, αποδίδουμε την τιμή που οφείλουμε σε εκείνους που αγωνίστηκαν για να είναι η Ελλάδα και τα νησιά μας ελεύθερα.

Κρατώντας παρακαταθήκη τους αγώνες τους χαλυβδώνουμε τη θέληση μας, έναντι των εξωτερικών απειλών που δεν καταλαγιάζουν και συνεχίζουμε τους αγώνες μη ξεχνώντας πως εμείς είμαστε τα σύνορα της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης.

Με σεβασμό σε εκείνους που δεν δίστασαν λεπτό να δώσουν τη ζωή τους για την πατρίδα, δίνουμε και εμείς τους αγώνες μας για το Νότιο Αιγαίο και αντιστεκόμαστε σε ότι θα μπορούσε να υποβαθμίσει και να απαξιώσει τα νησιά μας.

Ας θυμηθούμε πόσες έννοιες και αξίες μαζί προσδιόριζε εκείνο το «Όχι» και ας το κάνουμε ασπίδα έναντι σε κάθε απειλή σε κάθε αξίωση για την υποταγή της πατρίδας μας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου