Ο πρόεδρος της Ένωσης Super League 2 και Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος σχολιάζοντας την απόφαση της κυβέρνησης για την χορήγηση ποσοστού από τις στοιχηματικές εταιρείες στις ΠΑΕ, δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Έπρεπε να γίνει εδώ και χρόνια, ήταν αίτημα των ομάδων. Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στην θέση, ζητούσα κάτι ανάλογο.
Μία ομάδα για να σωθεί στην Super League 2 θέλει 400-500 χιλιάδες ευρώ. Ανησυχούμε για το αν θα έχουμε τηλεοπτικό.
Δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Είναι κάτι καλό, πρέπει να υλοποιηθεί για να πάρουν και οι ομάδες ένα ποσοστό όπως πρέπει».
Πηγή: mikriliga.com































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.