Τοπικές Ειδήσεις

Συνεχίζεται η πετυχημένη προβολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου μέσω του CNN

Aκόμη μια σύμβαση για την συνέχιση της πετυχημένης καμπάνιας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την προβολή των νησιών της Δωδεκανήσου και την Κυκλάδων μέσω του δημοφιλούς διεθνούς τηλεοπτικού δικτύου του ομίλου CNN International, υπεγράφη χθες από τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γεώργιο Χατζημάρκο.
Με την σύμβαση η εταιρεία CNN αναλαμβάνει την τηλεοπτική προβολή της ΠΝΑ στο CNN Airport και στο CNN ΕΜΕΑ μέσω της προβολής ειδικού βίντεο διάρκειας 15 δευτερολέπτων.
Πιο συγκεκριμένα, το εν λόγω βίντεο πρόκειται να προβληθεί 155 φορές στο CNN ΕΜΕΑ και 686 φορές στο CNN Airport, επομένως ο συνολικός αριθμός προβολής του θα ανέλθει στις 841 φορές και πρόκειται να το δουν προσεγγιστικά, περίπου 15.9 εκατομμύρια τηλεθεατές στις Η.Π.Α, στην Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή και στην Αφρική.
Επιπλέον, στο CNN ΕΜΕΑ, πρόκειται να προβληθεί 71 φορές, ένα ειδικού περιεχομένου δημιουργικό – Vacation Vignettes, διάρκειας 60 δευτερολέπτων για το Νότιο Αιγαίο ως προορισμός.
Η διοίκηση του CNN, δεσμεύεται να δημιουργήσει το βίντεο που θα προβληθεί χωρίς επιπλέον κόστος, χρησιμοποιώντας ήδη υπάρχον υλικό που θα διατεθεί από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο CNN.
Συμφωνήθηκε, μεταξύ άλλων, ότι θα παραδοθούν από την ανάδοχο εταιρεία αποδεικτικά στοιχεία όπως:
• “Off Airs” που αποδεικνύουν την προβολή των στοιχείων της καμπάνιας στα τηλεοπτικά δίκτυα της CNN ΕΜΕΑ και CNN Airport.
• Το παραχθέν βίντεο σε υψηλή ανάλυση.
• Πλήρη απολογιστική έκθεση πεπραγμένων με όλες τις ενέργειες που έλαβαν χώρα με πλήρη αναφορά στις ημερομηνίες των επιμέρους διαφημιστικών ενεργειών.
Η διάρκεια του προγράμματος ορίζεται από την 1η Νοεμβρίου 2018 έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2018.
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διατηρεί τα δικαιώματα χρήσης του παραχθέντος βίντεο για μελλοντικές δράσεις προβολής.
Το συνολικό κόστος της δαπάνης ανέρχεται στο ποσό των 200.000 € και θα καλυφθεί από τις πιστώσεις της ενταγμένης πράξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014-2020» με τίτλο «Δράσεις Προβολής φυσικής κληρονομιάς, πολιτισμού & τουρισμού».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου