Αθλητικά

Τμήμα άρσης βαρών Ανταγόρα: Η σύνθεση της ομάδας για τα Περιφερειακά Πρωταθλήματα

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το τμήμα άρσης βαρών του Ανταγόρα, ενημέρωσε για την σύνθεση της ομάδας που θα αγωνιστεί στα Περιφερειακά Πρωταθλήματα.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Με 5 άνδρες και μια γυναίκα η ομάδα της άρσης βαρών του Π.Α.Σ. Ανταγόρα στα Περιφερειακά Πρωταθλήματα Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών (U23) και Ανδρών – Γυναικών στην Αθήνα.
Οι αθλητές μας, στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στις 1 και 2 Οκτωβρίου, πέρα από τα μετάλλια θα διεκδικήσουν την πρόκριση για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανδρών Γυναικών που είναι προγραμματισμένα για τον προσεχή Νοέμβριο.
Οι αθλητές Σπύρου Παναγιώτης, Τρακόσσας Στέφανος, Μπρόκος Άγγελος και Κουλλόλλι Σούλι έχουν πάρει ήδη την πρόκριση από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, ενώ την Κυριακή 25 Οκτωβρίου αγωνίστηκαν άλλοι 4 αθλητές μας στον όμιλο της Θεσσαλονίκης, οι Βασίλειος Μεταξάς κατηγορία 61kg,Τσαρτσιταλiδης Κωνσταντίνος κατηγορία +109 kg, Σκοτάνης Λάζαρος +109 kg και Παπαδοπούλου Ευθυμία κατηγορία 76kg οι οποίοι διεκδικούν και αυτοί πρόκριση.
Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους:
Κωνσταντίνα Αλεξανδροπούλου 64kg
Λέντιαν Λούσκα 67kg
Νικόλαος Ζουμπουλίκος 73kg
Φίλιππος Ρεμπέλης 81kg
Ανδρέας Παπαδόπουλος 96 kg
Αναστάσιος Πλατής 102 kg
Προπονητές: Χρήστος Π. Σπύρου, Θεμιστοκλής Νικολακάκης»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου