ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιτυχημένο το σεμινάριο στην Κω

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ

Σε­μι­νά­ριο Ju Jitsu με τον αντι­πρό­σω­πο της World Jiu Jitsu Federation, στην Ελ­λά­δα, Νε­κτά­ριο Λυ­κιαρ­δό­που­λο πραγ­μα­το­ποί­η­σε ο Αετός Κω και ο προ­πο­νη­τής του Από­στο­λος Πα­πα­νι­κο­λά­ου.  Το σε­μι­νά­ριο εν­θου­σί­α­σε  τους μα­θη­τές της σχο­λής οι οποί­οι επι­δό­θη­καν σε τα­κτι­κές κα­θο­δη­γού­με­νοι από τους εκ­παι­δευ­τές, στο Αθλη­τι­κό Πο­λύ­κε­ντρο.

Η απο­νο­μή δι­πλω­μά­των του σε­μι­να­ρί­ου έγινε από τον προ­σκε­κλη­μέ­νο Νε­κτά­ριο Λυ­κιαρ­δό­που­λο. Οι μι­κροί πρω­τα­θλη­τές του συλ­λό­γου, πάντα έτοι­μοι για νέες εμπει­ρί­ες, είχαν την ευ­και­ρία να μά­θουν και­νού­ριες τα­κτι­κές και πα­ρα­κο­λού­θη­σαν με επι­τυ­χία το δι­ή­με­ρο σε­μι­νά­ριο.

Η ανα­κοί­νω­ση του Αετού Κω: «Ευ­χα­ρι­στού­με πολύ τον Δά­σκα­λο Λυ­κιαρ­δο­που­λο, για την πο­λύ­τι­μη αυτή βο­ή­θεια τόσο στης μι­κρές ηλι­κί­ες, αλλά και στης με­γα­λύ­τε­ρες ηλι­κί­ες όπου εκεί εί­χα­με την ευ­και­ρία να πα­ρα­κο­λου­θή­σου­με τε­χνι­κές αυ­το­ά­μυ­νας που μόνο έκ­πλη­κτους μας άφη­σαν».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.