Σημαντική ενίσχυση για τον Ιβίσκο, ο οποίος ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Άλκη Σιώκου από τον Δωριέα. Ο 34χρονος γκαρντ, μετά από μία πολύ καλή χρονιά με το Δωριέα, έδωσε τα χέρια με την ομάδα της Ανάληψης, στην οποία επιστρέφει μετά από δύο χρόνια. Ο Σιώκος ανακοινώθηκε και επίσημα και με την απόκτηση του δυναμώνει αρκετά το ρόστερ της ομάδας. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: Ο Α.Σ.Κ. Ιβίσκος Ροδου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον αθλητη Αλκιβιάδη Σιώκο. Ο αθλητής τέθηκε από σήμερα στην διάθεση του τεχνικού την ομάδας μας κ. Ι. Τσέρκη. Η διοίκηση εύχεται στον αθλητή κάθε επιτυχία εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων».
Αξίζει να σημειωθεί ότι το περασμένο Σάββατο, ο Α.Σ.Κ. Ιβίσκος ανακοίνωσε επίσης την απόκτηση του Σπύρου Καλαποδάκη και του Σταύρου Καταβαίνη. Ο πρώτος είχε ξεκινήσει από τον Κολοσσό, ολοκλήρωσε τις σπουδές του και επέστρεψε στη Ρόδο, παίζοντας μάλιστα και στο 4ο ανοιχτό τουρνουά με τους Δικηγόρους, ενώ ο δεύτερος αποκτήθηκε από τον Δωριέα.
ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ: Γιάννης Μητσού (επ. από Καλλιθέα), Μάνος Δεληγιαννάκης (επ. από Γ.Α.Σ. Ιάλυσος), Κώστας Μητσού (επ. από Αγίους Θεοδώρους), Σπύρος Καλαποδάκης (ελεύθερος), Ντένις Ιμερλίου (επέστρεψε), Λευτέρης Ντρέρης (επέστρεψε), Άλκης Σιώκος (από Δ.Α.Ν.Σ. Δωριεύς), Σταύρος Καταβαίνης (από Δ.Α.Ν.Σ. Δωριεύς)

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ