Η «δσπορ» παρουσιάζει τους τερματοφύλακες με τα περισσότερα «clean sheets», δηλαδή αυτοί που διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους κρατώντας το μηδέν, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League 2 για την σεζόν 2023-2024.
Αναλυτικά:
– Νταβίντ Γκροφ του Λεβαδειακού: 16 φορές.
-Στέφανος Σουλούκος της ΑΕ Λάρισας: 13 φορές.
-Κωνσταντίνος Περιστερίδης της Ηλιούπολης: 11 φορές.
-Κωνσταντίνος Κότσαρης της Καλλιθέας: 11 φορές.
-Ηλίας Κυρίτσης του Αιγάλεω: 9 φορές.
-Σλάβισα Μπογκντάνοβιτς της Κοζάνης: 9 φορές.
-Μανώλης Καλογεράκης των Χανίων: 9 φορές.
-Αθανάσιος Παπαδούδης του Ολυμπιακού Β’: 9 φορές.
-Δημήτρης Πρινιωτάκης του Ολυμπιακού Β’: 9 φορές.
Από εκεί και πέρα, ο Στέφανος Σουλούκος της Α.Ε. Λάρισας απέκρουσε τα περισσότερα πέναλτι στην κανονική διάρκεια του περασμένου πρωταθλήματος της Super League 2.
Στη σχετική λίστα βρίσκεται και ο τερματοφύλακας του Διαγόρα Βασίλης Σηφάκης, ο οποίος απέκρουσε δυο πέναλτι πριν τραυματιστεί σοβαρά και χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν 2023-2024.
Αναλυτικά η λίστα:
-3 αποκρούσεις: Σουλούκος (ΑΕ Λάρισας).
-2 αποκρούσεις: Σηφάκης (Διαγόρας), Μαργκόνο (Παναθηναϊκός Β’).
-1 απόκρουση: Καλογεράκης (Χανιά), Ξενόπουλος (Παναθηναϊκός Β’), Κότνικ (Ιωνικός), Βελλίδης (Ηρακλής), Περντρέου (Μακεδονικός), Κολοβούρης (Παναχαϊκή), Κίναλης (Απόλλωνας Πόντου), Πρινιωτάκης (Γιούχτας).
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.