Ανακοίνωση Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ν. Δωδεκανήσων για το αποτέλεσμα των εκλογών

Το αποτέλεσμα των εκλογών στα Δωδεκάνησα μάς δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ και την αισιοδοξία ότι θα το πετύχουμε προς όφελος των Δωδεκανησίων και των νησιών μας.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ πρωτίστως στους Δωδεκανησίους που ανέδειξαν το ΠΑΣΟΚ δεύτερο κόμμα στον νομό, στους υποψηφίους βουλευτές μας για τον αξιοπρεπή αγώνα τους, στα κορυφαία στελέχη του κόμματός μας για την μάχη που έδωσαν να φτάσουν οι θέσεις μας σε κάθε νησί και σε κάθε γειτονιά, στα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής που σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ήταν στις επάλξεις και σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες που στήριξαν το ΠΑΣΟΚ. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον υποψήφιο βουλευτή Δωδεκανήσου και πρώην δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο ο οποίος παρά την δοκιμασία που περνά με την υγεία του ήταν παρών στον προεκλογικό αγώνα. Του ευχόμαστε πολύ γρήγορα να είναι και πάλι κοντά μας υγιής και μαχητικός όπως όλα αυτά τα χρόνια, και για τους επόμενους αγώνες που έχουμε μπροστά μας.

Στον βουλευτή Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Νικητιάδη ευχόμαστε καλή θητεία και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο του να μεταφέρει τις αγωνίες και τα προβλήματα των νησιών μας στη Βουλή. Το ΠΑΣΟΚ, τα νησιά μας, έχουν πλέον ξανά φωνή. Θα συνεχίσουμε να ασκούμε δυναμική και ουσιαστική αντιπολίτευση, υπεύθυνα και αξιόπιστα όπως έκανε το ΠΑΣΟΚ όλα αυτά τα χρόνια με προτάσεις και λύσεις για τα προβλήματα του τόπου μας.

Η δημοκρατική παράταξη, μεγαλώνει, ανανεώνεται και προχωρά. Και όπως είπε ο πρόεδρός μας, Νίκος Ανδρουλάκης, ξαναπιάνουμε το νήμα της ιστορίας. Ξεκινάει το νέο ταξίδι για μια ισχυρή Ελλάδα, την Ελλάδα της αξιοπρέπειας.

Σε αυτό το ταξίδι, επόμενος μεγάλος σταθμός μας στην ανοδική πορεία του ΠΑΣΟΚ, είναι οι εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπου κι εκεί όλοι μαζί θα δώσουμε τον μεγάλο αγώνα για την προοδευτική αλλαγή του τόπου μας. Και σε αυτόν τον αγώνα καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος αλλά και όλους τους προοδευτικούς πολίτες να δώσουμε την μάχη MAZI για την Αλλαγή, την Πρόοδο, την Ανάπτυξη, την Ελπίδα.

Ρόδος, 27 Ιουνίου 2023

Γραφείο Τύπου Ν.Ε.