Τοπικές Ειδήσεις

Ανακοίνωση της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Ν. Δωδεκανήσων για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους τους Δωδεκανήσιους που μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Στον νομό μας το ΠΑΣΟΚ κατέγραψε άνοδο 6% σε σχέση με τις ευρωεκλογές του 2019 και είχαμε αύξηση περίπου 2 ποσοστιαίων μονάδων σε σχέση με τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές. Τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών βρίσκουν το ΠΑΣΟΚ ενισχυμένο. Αυτό είναι κάτι που μας ικανοποιεί γιατί ο κόσμος έδειξε να τιμά και να εμπιστεύεται το μοναδικό κόμμα που τίμησε την νησιωτικότητα έχοντας υποψηφίους από τα νησιά μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΠΑΣΟΚ στον νομό μας κατέγραψε ποσοστά πάνω από 20% σε αρκετά νησιά αλλά και πρωτιές, όπως στην Τήλο, στο Καστελλόριζο και στην Όλυμπο Καρπάθου.

Ως Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα συγχαίρουμε τόσο την συντρόφισσα Κατερίνα Βουρεξάκη- Ταμπουρατζή, όσο και τον σύντροφο Παναγιώτη Κουνάκη οι οποίοι συνετέλεσαν τα μέγιστα ώστε να καταγράψουμε αυτό αποτέλεσμα.

Με σοβαρότητα και πολλή δουλειά τα καλύτερα είναι μπροστά μας.

Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής Ν. Δωδεκανήσων

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου