Ειδήσεις

Στο πλευρό των πυροσβεστών η κ. Μίκα Ιατρίδη

Η βουλευτής Δωδεκανήσου απέστειλε την παρακάτω επιστολή προς την Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νήσου Ρόδου και Δωδεκανήσου:
-Προς:Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νήσου Ρόδου και Δωδεκανήσου
-Αγαπητέ Πρόεδρε,
-Αγαπητέ Γενικέ Γραμματέα,

Διάβασα με προσοχή το κάλεσμα σας, που αφορά στην απόφαση της ολομέλειας του ΣτΕ, η οποία έκρινε αντισυνταγματικές και παράνομες τις περικοπές των αποδοχών όλων των ένστολων.
Σε ότι με αφορά, ως βουλευτής Δωδεκανήσου ΔΕΝ ψήφισα, ΟΥΤΕ στήριξα το ν.4093/2012, με βάση τον οποίο το Υπουργείο Οικονομικών πήρε την απόφαση να περικόψει τις αποδοχές σας.
Αντίθετα, οι συνάδελφοι βουλευτές που έστειλαν την επιστολή στον κ. Πρωθυπουργό, αν θυμάμαι καλά, και στήριξαν τον εν λόγω νόμο και τον ψήφισαν.
Με άλλα λόγια, ενώ ψήφισαν υπέρ των περικοπών των αποδοχών σας, έρχονται τώρα και ζητούν να εφαρμοστεί η απόφαση του ΣτΕ, δηλαδή με την επιστολή τους αναιρούν την ψήφο τους.
Προσωπικά, παραμένω σταθερή στις απόψεις μου. Παίρνω τις θέσεις μου έντιμα στη Βουλή, με την ψήφο μου.
Δεν μπορώ να κοροϊδέψω τους συμπολίτες μου.
Αυτοί που ψηφίζουν εναντίον σας, θεωρούν ότι μπορούν να στέλνουν τέτοιου είδους επιστολές, δήθεν προς εξιλέωση τους. Είναι δικαίωμα τους. Όλοι κρινόμαστε.
Σε κάθε περίπτωση, ως βουλευτής, από τη πρώτη στιγμή στήριξα και θα συνεχίσω να στηρίζω το δίκαιο αίτημα σας, για άμεση αποκατάσταση των μισθολογικών περικοπών που σας επιβλήθηκαν.
Είμαι έμπρακτα στο πλευρό σας με την ψήφο μου στη Βουλή, εκεί όπου έχει ουσία και σημασία.

Με εκτίμηση,
Τσαμπίκα (Μίκα) Ιατρίδη
Βουλευτής Δωδεκανήσου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου