Αθλητικά

Περιμένουν στο ακουστικό τους!

Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο σχετικά με τη δημιουργία του νέου ή νέων ομίλων στη Γ’ Εθνική. Η Ε.Ο.Κ. θα πάρει τις τελικές αποφάσεις της σχετικά με την απευθείας άνοδο (ή όχι) των πρωταθλητών του Αιγαίου. Είναι δεδομένο ότι ο Γ.Σ. Εργοτέλης (πρωταθλητής Κρήτης) θα παίζει τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική, ενώ ερωτηματικό αποτελεί από κει και πέρα η παρουσία των πρωταθλητών Δωδεκανήσου, Χίου, Λέσβου, Κυκλάδων και Σάμου.
Είναι πιθανό το σενάριο να ανέβουν όλες οι ομάδες στις εθνικές κατηγορίες, σε περίπτωση που δεν γίνουν αγώνες μπαράζ ή αυτές που πληρούν τις προϋποθέσεις, θέλουν και μπορούν να κάνουν το επόμενο βήμα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Τ.Ε. Σάμου και η Ε.Σ.Κ. Κυκλάδων δεν έχουν αναδείξει ακόμη τους πρωταθλητές τους επίσημα. Πλέον όλες οι ομάδες είναι αναγκασμένες να περιμένουν τις εξελίξεις αλλά και πιθανές wild card που μπορεί να δώσει η Ομοσπονδία, αφού δύσκολα θα γίνουν οι αγώνες μπαράζ. Μέχρι να βγει η επίσημη απόφαση της Ε.Ο.Κ., όλα αποτελούν εικασίες και τόσο η Α.Ε. Δικαίου όσο και ο Γ.Σ. Διαγόρας εξακολουθούν να βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα και να περιμένουν νεότερες εξελίξεις από την Ομοσπονδία. Αυτοί είναι οι πρωταθλητές του Αιγαίου…
Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Α.Ε. Δικαίου- Γ.Σ. Διαγόρας
Τ.Ε. ΧΙΟΥ: Φ.Ο. Βροντάδου Χίου
Τ.Ε. ΛΕΣΒΟΥ: Παπάδος Γέρας
Τ.Ε. ΣΑΜΟΥ: Α.Ε. Καρλοβασίου
Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ: Α.Ο. Μυκόνου
Ε.ΚΑ.Σ.Κ.: Γ.Σ. Εργοτέλης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου