Ειδήσεις

Σε ποια θέματα πρέπει να δώσει προτεραιότητα ο νέος δήμαρχος, σύμφωνα με τον Δ. Κρεμαστινό

Ο καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός απέστειλε σήμερα επιστολή στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ρόδου, κ. Φώτη Χατζηδιάκο, υπογραμμίζοντας τα θέματα στα οποία πρέπει να δοθεί προτεραιότητα από τη νέα δημοτική αρχή.

Το κείμενο της επιστολής του κ. Κρεμαστινού έχει ως εξής:

«Προς τον
Δήμαρχο Ρόδου
κ. Φώτη Χατζηδιάκο
Αγαπητέ μου Δήμαρχε,

Θερμά συγχαρητήρια για την εκλογή σου στη θέση του Δημάρχου Ρόδου, θέση ιδιαίτερα τιμητική για το πρόσωπό σου, γιατί καλείσαι να ηγηθείς ενός από τους μεγαλύτερους δήμους της χώρας.

Όπως ανέφερα και στην επιστολή μου στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο της Κω, θα επαναλάβω και σε σένα ότι η καθημερινότητα απασχολεί πρωτίστως τον πολίτη και βεβαίως η επίλυση των σχετικών προβλημάτων του έχει ιδιαίτερη αξία.

Όμως θα πρέπει να επισημάνω ότι προτεραιότητά σας στον Δήμο πρέπει να αποτελέσουν τα έργα υποδομής, ο πολιτισμός και ο αθλητισμός, γιατί όλα αυτά αναμφισβήτητα αποτελούν στοιχεία της τουριστικής αναβάθμισης της Ρόδου. Κάποτε το Εθνικό Θέατρο και το Δημοτικό Θέατρο ήταν από τα μεγαλύτερα πνευματικά ιδρύματα της χώρας. Σήμερα δυστυχώς πολλές πόλεις μάς έχουν ξεπεράσει. Κάποτε η Ρόδος είχε εκπροσώπηση αθλητική σε εθνικό επίπεδο, αξιοζήλευτη. Σήμερα, ακόμα και στο ποδόσφαιρο, μετά βίας εμφανιζόμαστε με ομάδες της Γ’ Κατηγορίας όταν άλλες περιοχές της χώρας πρωταγωνιστούν στην Α’ Κατηγορία (Κρήτη, Λέσβος, Θράκη, Κέρκυρα κλπ.). Κάποτε το ποδηλατοδρόμιο στο Στάδιο Διαγόρα ήταν μοναδικό για τη χώρα. Σήμερα, στάδια πολύ καλύτερα και σύγχρονα έχουν κατασκευασθεί σε όλη τη χώρα, με αξιοζήλευτους συνοδούς αθλητικούς χώρους.

Ο αθλητισμός και η ποιότητά του είναι αναμφισβήτητα και στοιχείο προσέλκυσης τουρισμού και ιδιαίτερα χειμερινού τουρισμού. Η Ρόδος, που σε όλα αυτά τα θέματα κάποτε πρωταγωνιστούσε, σήμερα κινδυνεύει να γίνει ουραγός.

Πιστεύω πώς η δική σου δημαρχία θα χαρακτηρισθεί από αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, ούτως ώστε να αναβαθμισθούν όλα τα ανωτέρω. Στην προσπάθεια αυτή υπόσχομαι να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ.

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Κρεμαστινός»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου