ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωτιές για τους Ροδίτες στην Κατερίνη

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΙΠΠΑΣΙΑ

Με επι­τυ­χία και καλό καιρό πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε την πε­ρα­σμέ­νη Κυ­ρια­κή ο πρώ­τος διε­θνής αγώ­νας της χρο­νιάς στο άθλη­μα της Ιπ­πι­κής Αντο­χής, αλλά και ο 3ος Δια­συλ­λο­γι­κός Αγώ­νας που έγινε πα­ράλ­λη­λα στην Κα­τε­ρί­νη.

Στην κα­τη­γο­ρία των 80 χμ. του διε­θνούς αγώνα τρεις Έλ­λη­νες ιπ­πείς πήραν τις πρώ­τες θέ­σεις. Ο Δη­μή­τρης Δουλ­γέ­ρης με τη Naomi ήταν στην 1η θέση ολο­κλη­ρώ­νο­ντας τη δια­δρο­μή του σε 05:29:52, ο Πρω­τα­θλη­τής 2017, ο Ρο­δί­της Πα­ντε­λής Σα­λο­νι­κιός με τον Amir ήταν στην 2η θέση και η Αντι­γό­νη Νταλ­λιά­νη με τον GA Nireas ήταν στην 3η θέση. Οι 3 αθλη­τές κα­τά­φε­ραν να πά­ρουν πρό­κρι­ση για συμ­με­το­χή σε μελ­λο­ντι­κούς διε­θνείς αγώ­νες 2* και σε Βαλ­κα­νι­κά Πρω­τα­θλή­μα­τα, κάτι που απο­τε­λού­σε τον βα­σι­κό στόχο για τη διορ­γά­νω­ση αυτού του διε­θνή αγώνα, σύμ­φω­να με τον προ­γραμ­μα­τι­σμό της ΕΟΙ.

Στον εθνι­κό αγώνα, που άγ­γι­ξε τις 30 συμ­με­το­χές, τρεις αθλη­τές από την Ρόδο και μία από το Κιλ­κίς κέρ­δι­σαν τις πρώ­τες θέ­σεις. Την κα­τη­γο­ρία Β των 80 χμ. η Νά­τα­λι Πι­λα­τά­κη με τον Bess Habib (ΚΕΙΡ), την Κα­τη­γο­ρία  Γ των 60 χμ. ο Μα­νό­λης Μα­χρα­μάς με την Giorgia (ΚΕΙΡ), την Κα­τη­γο­ρία Δ των 40 χμ. η Ιω­άν­να Χα­τή­ρη με την Daisy (ΙΟΡΟΔ) και την Κα­τη­γο­ρία Ε των 20 χμ. η Μαρία Δρίνη (ΙΟΚΙΛ) με τον Francesco.

Επό­με­νος αγώ­νας ανά­πτυ­ξης της ιπ­πι­κής αντο­χής είναι την ερ­χό­με­νη Κυ­ρια­κή, 29 Απρι­λί­ου στην Ατ­τι­κή και τον Πα­νελ­λή­νιο Ιπ­πι­κό Όμιλο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.