ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αλωνίζουν τα τουρκικά κατασκοπευτικά αεροσκάφη στο Αιγαίο

news room 1 λεπτό ανάγνωση

Με μπαράζ 42 παρα­βιά­σεων στο Αιγαίο, πάλι από κατα­σκο­πευ­τικά αερο­σκάφη – όπως και χθες – συνέ­χισε και σήμερα η Τουρκία την επι­θε­τική τακτική της.

Σύμφωνα με τα στοι­χεία του ΓΕΕΘΑ, την Πέμπτη σημειώ­θη­καν 42 παρα­βιά­σεις στο βορειο­α­να­το­λικό και κεντρικό Αιγαίο, οι 41 από δύο τουρ­κικά κατα­σκο­πευ­τικά αερο­σκάφη CN-235. Υπήρξε μάλιστα και μία αερο­μα­χία με ελλη­νικό μαχη­τικό αερο­σκά­φος (εμπλοκή) που ανέλαβε την ανα­χαί­τιση του τουρ­κι­κού μαχη­τι­κού.

Παράλ­ληλα, το ΓΕΕΘΑ κατέ­γραψε και 4 παρα­βά­σεις των κανόνων ενα­έ­ριας κυκλο­φο­ρίας στο FIR Αθηνών. Στις παρα­βά­σεις και παρα­βιά­σεις εκτός των 2 CN-235 συμ­με­τεί­χαν επίσης 2 τουρ­κικά F-16 και 2 Φ-4.

 Σημειώ­νε­ται ότι και χθες υπήρξαν 20 παρα­βιά­σεις στο Αιγαίο από ένα κατα­σκο­πευ­τικό αερο­σκά­φος της Τουρ­κίας CN-235.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.