Τοπικές Ειδήσεις

ΕΚΡ: Χαιρετίζουμε την υπογραφή της τοπικής συλλογικής σύμβασης εργασίας των ξενοδοχοϋπαλλήλων

Το Εργατικό Κέντρο Ρόδου χαιρετίζει την υπογραφή της Τοπικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας της Ρόδου, μεταξύ του σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου.

Είναι μια σύμβαση αισιοδοξίας, ελπίδας και προστασίας για τους εργαζόμενους, σε αυτή την δύσκολη συγκύρια που όλοι βιώνουμε.

Η σύμβαση αυτή κατοχυρώνει, πάγια αιτήματα των εργαζομένων του κλάδου, δίνει αυξήσεις, συμπεριλαμβάνει ειδικότητες που δεν υπήρχαν μέχρι τώρα, προσδιορίζει συντομότερο χρόνο απάντησης στις επαναπροσλήψεις και κατοχυρώνει όλα τα δικαιώματα των εργαζομένων που προβλέπονταν στις προηγούμενες συμβάσεις.

Σε μια εποχή δύσκολη για τους εργαζομένους η υπογραφή αυτή στέλνει ένα μήνυμα ότι την επομένη μέρα της κρίσης, κανένας δεν θα μείνει απροστάτευτος και μόνος. Επιπλέον δείχνει ότι εμείς στην Ρόδο μπορούμε να συνεργαζόμαστε και να συνυπάρχουμε, εργαζόμενοι και εργοδότες για το καλό του τόπου μας.

Πρέπει να συγχαρούμε τη διοίκηση του Σωματείου και ιδιαίτερα τον πρόεδρό του και αντιπρόεδρο του Εργατικού Κέντρου, Θανάση Σταμούλη, για αυτήν την επιτυχία .

Το Εργατικό Κέντρο θα είναι πάντα κοντά στα σωματεία-μελή του και θα προσπαθεί να διασφαλίζει τα δικαιώματα των εργαζόμενων.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου