Τοπικές Ειδήσεις

Δήλωση Δημάρχου Ρόδου Αντ. Καμπουράκη για την υπογραφή της τοπικής ΣΣΕ

 

Ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Χαιρετίζουμε την υπογραφή της Τοπικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας 2020-2022, μεταξύ της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου και του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, καθώς έρχεται την πιο σωστή στιγμή, για να επιβεβαιώσει πως οι μεγάλες μάχες κερδίζονται με ευθύνη και συνεργασία.

Ο Τουρισμός, που είναι το οξυγόνο της οικονομίας του νησιού μας, αλλά και ολόκληρης της πατρίδας μας, είναι το πρώτο μεγάλο θύμα των συνεπειών της πρωτοφανούς πανδημίας, που απειλεί ολόκληρο τον πλανήτη. Γι αυτό είναι καθοριστικής σημασίας, να συμβάλλουν όλες οι δυνάμεις, ώστε να χτίσουμε εμπιστοσύνη στην κοινωνία, να δώσουμε τη μάχη και να την κερδίσουμε ενωμένοι, το συντομότερο.

Ώστε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, ώστε να έλθουν επισκέπτες στο νησί μας, και να επανεκκινηθεί η κοινωνία, η εργασία, η οικονομία μας.

Αυτή την ώρα το ύψιστο είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής. Όπως είπε και ένας από τους πλέον ευφυείς ανθρώπους της εποχής μας, του οποίου τις καινοτόμες εφευρέσεις έχουμε όλοι στα σπίτια μας, “τα χρήματα κερδίζονται ξανά, σε αντίθεση με τις ανθρώπινες ζωές”.

Αυτό αναδεικνύει και η σύμβαση που υπογράφηκε. Και αξίζει στον Ροδιακό τουρισμό και όλους τους ανθρώπους του, να είναι υπερήφανοι.

Γιατί είναι στη σωστή πλευρά, την ώρα που γράφεται η ιστορία: Μαζί, τώρα που υπάρχει Ανάγκη, για να πάμε Όλοι μαζί Μπροστά.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου