Τοπικές Ειδήσεις

Ανοίχθηκε λογαριασμός για να μπορέσει ο μοναδικός μαθητής των Aρκιών να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα

Όταν ο περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος στην αρχή της σχολικής χρονιάς, επέλεξε να παραστεί στο ακριτικό νησί των Αρκιών, δίπλα από τον μοναδικό μαθητή του σχολείου, τον 9χρονο Χρήστο, μια νέα σελίδα άνοιγε στην ζωή του μικρού μαθητή.
Ανήμερα των εορτασμών της εθνικής επετείου ο επιμελητηριακός σύμβουλος Γεώργιος Καμίτσης, ο οποίος ήταν υποψήφιος με την παράταξη του κ. Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοίνωσε ότι τελεσφόρησε μια προσπάθεια που είχε ξεκινήσει ο ίδιος στην έναρξη του σχολικού έτους, για την στήριξη του μοναδικού μαθητή των Αρκιών. Πλέον υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός στο όνομα του μικρού Χρήστου Καμπόσου στην ALPHA BANK, όπου όποιος επιθυμεί μπορεί να συνεισφέρει ώστε να γίνει το όνειρό του πραγματικότητα και να καταφέρει να σπουδάσει για να γίνει δάσκαλος.
Μάλιστα, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, το ανακοίνωσε ο ίδιος ο κ. Γ. Καμίτσης στους γονείς του Χρήστου και στον ίδιο τον μαθητή, συνοδευόμενος από τον έπαρχο Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου κ. Γιάννη Θεμέλαρο.
Όπως έκανε γνωστό κ. Γεώργιος Καμίτσης: «25 Μαρτίου 2019 βρεθήκαμε στους Αρκιούς με την οικογένεια Μιχαήλ Καμπόσου. Τον Σεπτέμβριο, στην αρχή του σχολικού έτους, ήρθαμε στον αγιασμό του σχολείου με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο και τον Έπαρχο Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου κ. Γιάννη Θεμέλαρο για να σταθούμε δίπλα στον έναν και μοναδικό μαθητή Χρήστο Καμπόσο. Έλαβα γνώση πως δεν υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός στο όνομα του μαθητή προκειμένου να συνεχίσουν άνευ εμποδίων οι σπουδές του. Σε συνεργασία με την Διοίκηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και την Διοίκηση του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου οι γονείς συναίνεσαν στο άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στην Alpha Bank (κατάστημα Πάτμου) με δικαιούχο τον Χρήστο Καμπόσο. Σήμερα 25/03/2019 ολοκληρώθηκε η διαδικασία μετά την παρέλαση. Από σήμερα όσοι θέλουν να βοηθήσουν τον Χρήστο από τους Αρκιούς γνωρίζουν τον τρόπο. Ο Χρήστος έχει δηλώσει πως θέλει να γίνει δάσκαλος. Ας βοηθήσουμε όλοι να γίνει το όνειρο πραγματικότητα».
Για περισσότερες πληροφορίες, όσοι επιθυμούν να στηρίξουν τον μοναδικό μαθητή των Αρκιών, μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Γεώργιο Καμίτση μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση kamitsis.g.patmos@gmail.com, είτε μέσω προσωπικού μηνύματος στο facebook «www.facebook.com/yorgos.kamitsis» για να τους δοθούν τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού.
Μάλιστα φέτος, ο μικρός μαθητής δεν παρέλασε μόνος του, όπως κάθε χρόνο αλλά είχε στο πλευρό του την 12μελή ομάδα του Λυκείου Ελληνίδων Σύρου, το δημοτικό Σχολείο Αλίντων Λέρου και άγημα του στρατού και βεβαίως την αγαπημένη του δασκάλα Μαρία Τσιαλέρα

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου