Ειδήσεις

Διεκδικεί αποζημίωση από τον πρώην σύντροφό της

Χρηματική αποζημίωση ύψους 100.000 ευρώ διεκδικεί από τον πρώην σύντροφό της, μια κάτοικος δήμου της δυτικής πλευράς του νησιού, η ζωή της οποίας μετετράπη σε κόλαση μετά το χωρισμό τους.

Όπως περιγράφει στην αγωγή της με τον εναγόμενο ήταν ζευγάρι τα τελευταία τρία χρόνια. Από τον μήνα Ιανουάριο του τρέχοντος έτους οι σχέσεις τους σταμάτησαν να είναι αρμονικές και αποφάσισαν να διακόψουν. Τον μήνα Φεβρουάριο βρέθηκαν κάποιες φορές δίνοντας μία ευκαιρία στη σχέση τους, όμως η σχέση είχε οριστικά τελειώσει και έτσι στις 22 Φεβρουαρίου του ξεκαθάρισε ότι δε θέλει να συνεχίσουν.

Το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας ενώ βρισκόταν, όπως υποστηρίζει, με συγγενείς και φίλους σε καφέ μπαρ, την πλησίασε ο εναγόμενος και της ζήτησε να του δώσει άλλη μία ευκαιρία. Όταν έφευγε από το κατάστημα στις 04:00 πμ, ο εναγόμενος την ακολούθησε μέχρι το γραφείο της, το οποίο βρίσκεται κοντά στο κατάστημα που διασκέδαζε και της ζητούσε επίμονα να τον αφήσει να ανέβει πάνω μαζί της για να συζητήσουν.

Υποστήριξε ότι του επέτρεψε να ανέβει για να του επιστρέψει και κάποια προσωπικά του αντικείμενα. Μόλις μπήκαν στο γραφείο, όπως περιγράφει, έκλεισε την πόρτα και άρχισε να φωνάζει και να της κάνει παρατηρήσεις για τον τρόπο που ντύνεται και διασκεδάζει και εν συνεχεία ξεκίνησε να την χτυπά στο πρόσωπο και σε ολόκληρο το σώμα της, να την απειλεί λέγοντας ότι θα την σκοτώσει αν τη δει με άλλο άντρα και να την βρίζει.

Το μαρτύριο, όπως ισχυρίζεται, διήρκεσε για 45 τουλάχιστον λεπτά, σταμάτησε αφού κουράστηκε να την χτυπά και έφυγε μετά από πολλές φωνές και ικεσίες της.

Από την επομένη ημέρα μέχρι και σήμερα δεν έχει σταματήσει να την βρίζει και να την συκοφαντεί, σ’ όλο το χωριό όπου και αν βρίσκεται στους κοινούς τους φίλους, σε συγγενείς και σ’ άλλους συγχωριανούς τους.
Την υπόθεση χειρίζεται ο δικηγόρος κ. Γ. Χριστοδούλου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου