Ειδήσεις

Άρχισαν τα… όργανα: Η ΝΟΔΕ απαντάει στη Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

Με αφορμή την προηγούμενη ανακοίνωση της Θεματικής Υγείας της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου για πραγματοποίηση εξετάσεων στους κατοίκους της Νότιας Ρόδου και την απάντηση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ στα Δωδεκάνησα, η ΝΟΔΕ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Εντύπωση προκαλεί η απάντηση που ανακοίνωσε η Ν.Ε του Σύριζα Ν. Δωδεκανήσου σχετικά με την δράση του τομέα Υγείας της ΝΟ.ΔΕ στους πολίτες της Ν. Ρόδου.

Είναι αξίωμα πλέον στην Ελλάδα ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν προσεγγίζει τα ζητήματα της καθημερινότητας με τη δέουσα σοβαρότητα και σε αυτή τη λογική δεν θα διέφευγε ούτε ο τομέας της Δημόσιας Υγείας.

Αναγνωρίζουμε τις δυσλειτουργίες του συστήματος και των ιατρείων στη Νότια Ρόδο διότι η μεταρρύθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και για να ομαλοποιηθεί η λειτουργία του χρειάζεται μεγάλο χρονικό διάστημα.

Για το λόγο αυτό προσφέρουμε ανιδιοτελώς τις ιατρικές μας υπηρεσίες.
Προσκαλούμε τον τομέα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ (αν υπάρχει) να συνδράμει κι αυτός στην κατεύθυνση αυτή.

Επίσης, η Ν.Ε του Σύριζα να μην περιορίζεται στα ευχολόγια, στην εύκολη κριτική αλλά να καταθέσει συγκεκριμένες κοστολογημένες προτάσεις και να μην εγκλωβίζεται σε παρωχημένες γενικόλογες προτάσεις για το σύστημα Υγείας.

Δεν είμαστε πλέον στα σχέδια ούτε στα λόγια. Ήδη προχωρούμε στην υλοποίηση μακροπρόθεσμων μεταρρυθμίσεων στον τομέα της υγείας.

Εμείς δεν υποσχόμαστε, ούτε λαϊκίζουμε απλά υλοποιούμε.
Εσείς περιορίζεστε στην εύκολη κριτική εμείς αντιπροτείνουμε την αυστηρή αυτοκριτική.

Ηλίας Ι. Τσέρκης
Παθολόγος
25ης Μαρτίου 5
ΤΚ 851 00 ΡΟΔΟΣ
τηλ. 2241 0 38000
κιν. 694 88 26 358

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου