Στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, επέστρεψε την Κυριακή ο Α.Σ. Ρόδος, επικρατώντας στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας του Πέλοπα Κιάτου με το σκορ 6-1 για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.
Τα «ελάφια» έκαναν το καθήκον τους, ξεσπώντας στον σύλλογο του Κιάτου, προσθέτοντας τους πολύτιμους πόντους στη συλλογή τους που τους έδωσε την δυνατότητα να ανασάνουν βαθμολογικά για να κοιτάξουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία της συνέχεια του πρωταθλήματος και την εξασφάλιση της παραμονής τους.
Η νίκη τόνωσε και ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές των «πρασίνων» που πλέον καλούνται να έχουν ανάλογη συνέχεια, αρχής γενομένης από το εκτός έδρας παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΑΠΟ Κερατσίνι.
Το ευχάριστο για τον Τίμο Καβακά είναι ότι δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα με τραυματισμό ή τιμωρία ποδοσφαιριστή και όλοι είναι στην διάθεσή του, συμπεριλαμβανομένου και του Ανδρέα Μκρτσιάν που εξέτισε την ποινή του.
Η προετοιμασία του Α.Σ. Ρόδος ξεκίνησε χθες στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας, με τον Τίμο Καβάκα να χωρίζει σε δύο γκρουπ τους ποδοσφαιριστές του. Στο πρώτο γκρουπ ήταν όσοι αθλητές αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Κυριακής, εκτελώντας ασκήσεις αποθεραπείας και χαλάρωμα, ενώ στο δεύτερο γκρουπ ήταν όλοι οι υπόλοιποι αθλητές που προπονήθηκαν σε εντατικούς ρυθμούς.
Σήμερα τα «ελάφια» θα έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν και την Τετάρτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ