ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαγόρας: Και τώρα ο Πέλοπας

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΙΑΓΟΡΑΣ- ΡΟΔΟΣ (8)

Την δεύ­τε­ρη συ­νε­χό­με­νη νίκη του στο πρω­τά­θλη­μα της Γ’ Εθνι­κής Κα­τη­γο­ρί­ας πέ­τυ­χε το Σάβ­βα­το ο Δια­γό­ρας, επι­κρα­τώ­ντας εκτός έδρας του Α.Ο. Ζευ­γο­λα­τιού με σκορ 3-0 για την 17η αγω­νι­στι­κή του 6ου ομί­λου.

Ο «γη­ραιός» με το «τρί­πο­ντο» που κα­τέ­κτη­σε, δια­τή­ρη­σε ακέ­ραιες τις ελ­πί­δες του για την διεκ­δί­κη­ση του τί­τλου, μειώ­νο­ντας την δια­φο­ρά του από τον πρω­το­πό­ρο Εθνι­κό Πει­ραιώς που «στρα­βο­πά­τη­σε» στο εκτός έδρας παι­χνί­δι με τον Α.Ο. Λου­τρά­κι (2-2).

Ήδη ο Νίκος Πα­ντέ­λης ζή­τη­σε από τους πο­δο­σφαι­ρι­στές του να ξε­χά­σουν την σαβ­βα­τιά­τι­κη ανα­μέ­τρη­ση και να συ­γκε­ντρω­θούν στο εντός έδρας εξ ανα­βο­λής παι­χνί­δι της 14ης αγω­νι­στι­κής με αντί­πα­λο τον Πέ­λο­πα Κιά­του, που θα διε­ξα­χθεί την Τε­τάρ­τη στις 15:00.

Ο «γη­ραιός» χρειά­ζε­ται πάση θυσία την νίκη για να διευ­ρύ­νει το σερί του, πλη­σιά­ζο­ντας κι άλλο την κο­ρυ­φή, προ­κει­μέ­νου να μπει ακόμα πιο δυ­να­μι­κά στην διεκ­δί­κη­ση του τί­τλου.

Αν όλα πάνε καλά και ο Δια­γό­ρας επι­κρα­τή­σει θα ακο­λου­θή­σει το εντός έδρας παι­χνί­δι με τον Ιω­νι­κό Νι­καί­ας για την 18η αγω­νι­στι­κή, πριν από το με­γά­λο ντέρ­μπι της 19ης αγω­νι­στι­κής με τον Εθνι­κό στο δη­μο­τι­κό στά­διο.

Ωστό­σο, ο έμπει­ρος τε­χνι­κός όπως και οι άν­θρω­ποι της ομά­δας δεν θέ­λουν οι πο­δο­σφαι­ρι­στές να πα­ρα­συρ­θούν, κοι­τώ­ντας τις μελ­λο­ντι­κές ανα­με­τρή­σεις, γι’ αυτό και τους έχουν επι­ση­μά­νει σε όλους τους τό­νους, ότι θα πρέ­πει να συ­γκε­ντρω­θούν στον εκά­στο­τε αντί­πα­λο, κοι­τώ­ντας κάθε παι­χνί­δι ξε­χω­ρι­στά όταν έρθει η ώρα του. Επο­μέ­νως όλη η προ­σο­χή τους αυτή την στιγ­μή, θα πρέ­πει να βρί­σκε­ται στον Πέ­λο­πα Κιά­του.

Τώρα όσον αφορά στην προ­ε­τοι­μα­σία για το παι­χνί­δι της Τε­τάρ­της, ξε­κί­νη­σε χθες, νωρίς το με­ση­μέ­ρι στο δη­μο­τι­κό στά­διο της πόλης μας, με ασκή­σεις τα­κτι­κής και αγω­νι­στι­κά παι­χνί­δια στην κα­το­χή και την κυ­κλο­φο­ρία της μπά­λας.

Η προ­ε­τοι­μα­σία του «γη­ραιού» θα ολο­κλη­ρω­θεί σή­με­ρα στο βοη­θη­τι­κό του δη­μο­τι­κού στα­δί­ου, με ασκή­σεις τα­κτι­κής και ενερ­γο­ποί­η­σης.

Τρεις επι­στρο­φές και τρεις απου­σί­ες

Ο Νίκος Πα­ντέ­λης στο εξ ανα­βο­λής παι­χνί­δι της Τε­τάρ­της με τον Πέ­λο­πα Κιά­του δεν θα έχει στην διά­θε­σή του, τους Όλι­βερ Πέεφ, Μα­νώ­λη Στε­φα­νά­κο και Δη­μή­τρη Σουά­νη που είναι τι­μω­ρη­μέ­νοι, καθώς στην ανα­μέ­τρη­ση με τον Α.Ο. Ζευ­γο­λα­τιού συ­μπλή­ρω­σαν τέσ­σε­ρις κί­τρι­νες κάρ­τες.

Από την άλλη, επι­στρέ­φουν οι Αλέ­ξαν­δρος Βε­λέ­της και Κυ­ριά­κος Ευαγ­γε­λι­δά­κης που εξέ­τι­σαν την ποι­νές τους, όπως και ο Στά­θης Προ­βα­τί­δης που ξε­πέ­ρα­σε στον τραυ­μα­τι­σμό του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.