Επεισόδιο με απειλή κατά υπαλλήλου στο κέντρο ελέγχου εισόδου στην Μεσαιωνική Πόλη έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 9 το πρωί του Σαββάτου, κυρία μόνιμη κάτοικος της Παλιάς Πόλης, θέλησε να εισέλθει, ενώ η μπάρα ήταν ανεβασμένη.
Μη έχοντας το τηλεχειριστήριο-το οποίο δεν έχουν προμηθευτεί ακόμη όλοι- περίμενε να της ανοίξει ο υπάλληλος, ενώ κανονικά θα έπρεπε να κατέβει από το αυτοκίνητό της, να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο που υπάρχει στην είσοδο, ο υπάλληλος να ελέγξει τα στοιχεία, εάν όντως δηλαδή πρόκειται για μόνιμη κάτοικο της Παλιάς Πόλης και να ανοίξει την μπάρα.
Και ενώ η κυρία περίμενε, ξαφνικά ο οδηγός μιας βέσπας που βρισκόταν στο ίδιο σημείο, άρχισε να φωνάζει, πήρε ένα κατσαβίδι από την βέσπα του και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του υπαλλήλου.
Ο υπάλληλος σοκαρισμένος, επικοινώνησε αμέσως με τον κ. Γιώργο Κακούλη, μετέβησαν με τον νομικό σύμβουλο του Δήμου στην αστυνομία, όπου και κατέθεσε μήνυση.
“Η δημοτική αρχή δεν τρομοκρατείται και δεν εκβιάζεται” ήταν το σχόλιο του κ. Γ. Κακούλη στην “δ”. “Η νομιμότητα θα τηρηθεί και θα μπει τάξη” κατέληξε ο κ. Κακούλης.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ