Αθλητικά

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-12 και Κ-14: Προκήρυξη ανοικτού διαγωνισμού

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ, προκήρυξε ανοιχτό διαγωνισμό παροχής ξενοδοχειακών υπηρεσιών διαμονής και πλήρους διατροφής ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μικτών Ομάδων Κ-12 και Κ-14 του 7ου ομίλου, στο οποίο συμμετέχουν οι Μικτές Ομάδες της Δωδεκανήσου.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν από την 1η έως τις 13 Ιανουαρίου και το νησί μας διεκδικεί την διεξαγωγή τους.
Αναλυτικά:
«Περίληψη προκήρυξης ανοικτού διαγωνισμού για την παροχή ξενοδοχειακών υπηρεσιών διαμονή και πλήρους διατροφής κατά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ-12 και Κ-14 του 7ου ομίλου (νήσων).
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.), που εδρεύει στην Αθήνα, Πάρκο Γουδή ΤΚ 11510 (τηλ. 210 9306000) προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό και προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο φυσικό ή νομικό πρόσωπο που διαθέτει τα απαιτούμενα προσόντα να συμμετάσχει σε αυτόν, για την παροχή ξενοδοχειακών υπηρεσιών, διαμονής και πλήρους διατροφής κατά το χρονικό διάστημα από 03/01/2020 έως και 13/01/2020, ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ-12 και Κ-14 του 7ου ομίλου – Νήσων, το οποίο θα διεξαχθεί σε ένα από τα νησιά Λέσβου, Χίου, Σάμου, Σύρου και Ρόδου, κατά την παραπάνω περίοδο.
Οι προσφορές, επί ποινή απαραδέκτου, οφείλουν να έχουν υποβληθεί μέχρι την 16η Δεκεμβρίου 2019 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.
Η προσφορά των ενδιαφερομένων οφείλει να είναι συντεταγμένη και να συνοδεύεται από τα δικαιολογητικά και τα λοιπά στοιχεία που αναφέρονται στην αναλυτική διακήρυξη, οι όροι της οποίας δύνανται με φροντίδα και επιμέλεια κάθε ενδιαφερομένου, να ληφθούν από την ΕΠΟ».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου