Ειδήσεις

Δωρεά προς την «Δωδεκανησιακή Μέλισσα» του βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Δημήτρη Γάκη

Η Επιτροπή Ρόδου της Δωδεκανησιακής Μέλισσας, επιθυμεί να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες της προς τον βουλευτή Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρη Γάκη για την εξαιρετική του πρωτοβουλία να ενισχύσει προσωπικά το ταμείο υποτροφιών της Δωδεκανησιακής Μέλισσας με το ποσό των χιλίων (1000) €!
Ο κ. Γάκης όχι μόνο προσέφερε την περασμένη εβδομάδα αυτό το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί σε κάλυψη ενός υποτρόφου για πέντε μήνες, αλλά στη χορηγία του έδωσε και ονοματεπώνυμο, θέλοντας να τιμηθεί η μνήμη του αρχιτέκτονα Θανάση Αναπολιτάνου, ενός συμπολίτη μας που ρίζωσε στη Ρόδο κάνοντας οικογένεια με δυο γιούς, στο πλευρό της σημαντικής επίσης ροδίτισσας, της χορογράφου Έλλης Παρασκευά. Ο Θανάσης Αναπολιτάνος έφυγε πριν λίγα χρόνια από τη ζωή αφήνοντας το στίγμα ενός πολύ ικανού, αξιόλογου, δραστήριου, κοινωνικά ευαίσθητου ανθρώπου και εξαίρετου συμπατριώτη όλων μας.
Ο Σύλλογος ευχαριστεί ιδιαιτέρως την Έλλη Παρασκευά, πολύ παλιό μέλος της Δωδεκανησιακής Μέλισσας που πολλές φορές στο παρελθόν έχει προσφέρει χορηγίες για την ενίσχυση των υποτροφιών, γιατί εκείνη υπήρξε ο σύνδεσμος μεταξύ του Συλλόγου και του ευαίσθητου ανθρώπου και βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Γάκη ο οποίος ήθελε να πιάσει τόπο η δωρεά του και να συμβάλει στην ενίσχυση του υψηλότερου αγαθού που υπηρετεί και προσφέρει η ελληνική οικογένεια στα παιδιά της και που είναι η μόρφωσή τους στο ανώτατο επίπεδο.
Η γενναιόδωρη πράξη του βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Γάκη έχει μεγάλο «ειδικό βάρος», έχει μεγαλύτερη αξία από την ονομαστική αξία των χιλίων €, επομένως δεν αποτιμάται σαν τέτοιο, αλλά εκτιμάται πάρα πολύ από τον Σύλλογο αποδέκτη και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Στην οικογένειά του και τον ίδιο, ευχόμαστε καλορίζικη η νέα εγγονούλα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου